Holger Brøns Jensen, Managed Services, Globeteam
Globeteam Principal

Holger Brøns Jensen

Om Holger Brøns Jensen

Holger har +25 års erfaring med IT-ledelse, hvor han har bestredet roller som CIO, Vice President, direktør og senest CEO.

Hos Globeteam står han i spidsen for Managed Services forretningsområdet. Dette forretningsområde har fokus på at levere forvaltning af IT-løsninger, som kan være både drift og Application management – typisk i forlængelse af øvrige leverancer fra Globeteam og i samarbejde med øvrige teams.

Holger har stor erfaring med både drift- og udviklingsleverancer. Det inkluderer udvikling af IT-strategier, implementering og eksekvering af banebrydende nye IT-løsninger, herunder et stort CRM-projekt, ERP-udskiftning samt design og etablering af nogle meget store datacentre i Danmark. Det har givet ham et indgående kendskab til en bred vifte af de forskellige IT-leverancer og tilhørende integrationer til en bred portefølje af softwareløsninger. Samtidig har han opnået dyb erfaring med faserne i et forandringsforløb i store organisationer og IT-programmer.

Holger har arbejdet med etablering af store driftsløsninger og haft ansvar for større projektporteføljer til både statslige og private virksomheder. I KMD havde han b.la. ansvar for tilbuds- og applikationsleverancer til Forsvaret, SKAT, ATP, Nationalbanken, OKQ8 og COOP. Som leveranceansvarlig deltog han ligeledes i styregrupper for transitionsprojekterne på fx ATP og OKQ8.

Hos Asseco Danmark har Holger været CEO med ledelse af virksomhedens leverancer af softwareløsninger, konsulent- og forvaltningsopgaver til kunder som Tryg, DMI, Statens IT, Ørsted og Erhvervsstyrelsen. Derudover har han drevet virksomhedens strategi, salg, personaleudvikling og samlede resultater.

Holger er oprindelig uddannet revisor, men har siden suppleret med lederuddannelser hos Mannaz, KMD og senest en CBA fra AVT Business School.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler