Torsten Skjødt - Globeteam
Konsulent

Torsten Skjødt

Om Torsten Skjødt

Torsten er uddannet software- og systemdesigner fra ITU. Han arbejder som team lead og full stack arkitekt på infrastruktur-, platforms-, løsnings-, data-, cloud- og enterprise-niveau, hvor virksomheds- eller persondata stiller særlige krav til sikkerhed og compliance. Torsten har stærkt fokus på forretningsunderstøttelse og de domæner, der omgiver forretningskritisk teknik og data, såsom virksomhedsstrategi, lovgivning, myndighedskrav, økonomi, governance, procesunderstøttelse, personalekompetencer, mv.

Hans tekniske speciale er identitets-, adgangs- og log-management mhp. forretningsmæssig stabilitet, compliance og kortlægning og udvikling af virksomhedens dataanvendelse. Som tekniker bevæger han sig hjemmevant i alt, der smager af Unix.

Torsten Skjødt har en baggrund i Sundhedsministeriet, hvor han i 13 år har arbejdet som Unix-baseret database-administrator, arkitekt og team lead med ansvar for teknisk drift af en række af ministeriets personregistre (fx Landspatientregistret, Cancerregistret, Dødsårsagsregistret). Senere fungerede han som leder for idriftsættelse af en lang række koncernkritiske services og dataanvendelser, herunder stabilisering af de hastigt sammenflikkede nationale corona-services i 2020 og 2021.

 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler