Thomas Lysthøj, Globeteam
‪Project & Customer Service Manager

Thomas Lysthøj

Om Thomas Lysthøj

Thomas er Project & Customer Services Manager i Globeteam Managed Services med ansvar for vores servicedesk, salg, projektstyring samt de daglige service delivery opgaver.

I tæt samarbejde med Globeteams brede portefølje af konsulentkompetencer designer og implementerer Thomas skræddersyede it-løsninger, der opfylder kundens krav til deres it-drift og ikke mindst sikkerhed.

I samspil med øvrige afdelingsledere og forretningsenheder har Thomas desuden ansvar for:

  • At udvikle og implementere en strategisk salgsplan, samt sikre en samlet positiv tilgang til kundeengagement og relationsopbygning med Globeteams kunder.
  • IT Service Management (ITSM) systemet og ledelsen af Service Desk-operationer, herunder at lede og udvikle et team af projektledere, kundeservicepersonale og teknisk supportpersonale.
  • At sikre, at projekt- og kundeservicestrategier er i fuld overensstemmelse med de krav og forventninger, som kunderne har til Globeteam.

Thomas er forretningsorienteret og har +20 års erfaring inden for salg og projektledelse af Managed Service løsninger, it-arkitektur, cloud løsninger, it-outsourcing, it-infrastruktur samt drift og beredskabsaftaler.

Han har et høj aktivitetsniveau og holder meget af konstruktive dialoger med kunder og kollegaer om fremtidens it-løsninger.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler