Mathias Wrobel, Globeteam
Konsulent

Mathias Wrobel

Om Mathias Wrobel

Mathias’ spidskompetencer er cloud arkitektur i enterprise miljøer, infrastructure as code-implementeringer i flere forskellige programmeringssprog samt automatisering med CI/CD og DevOps strategier og værktøjer.

Mathias har erfaring med infrastrukturleverancer, som spænder fra Azure native (Virtual WAN) og multi-cloud netværk til Databricks og landing zones i Azure CAF / Enterprise Scale MCRA. Alt sammen baseret på Infrastructure as Code og CI/CD og DevOps principper enten på GitHub eller Azure DevOps.

Han har arbejdet på projekter af meget forskellige størrelser fra produktudvikling til større enterprise leverancer.  Bl.a. har han stået for infrastrukturimplementering på tværs af flere større nordiske virksomheder i sit tidligere arbejde med Avanade/Accenture og Innofactor.

Mathias kan arbejde selvstændigt, i mindre Scrum teams eller på større projekter, som spænder over forskellige forretningsområder, hvor han evner at kommunikere og koordinere på tværs.

Han er hurtig til at danne sig et overblik over en given teknisk løsning og er i stand til at anvende den viden på tværs af et større miljø for at identificere, hvor det kan være påvirket. En anden af Mathias’ styrker er evnen til at sætte sig ind i ny teknologi samt at implementere og forholde sig til den i et helhedsbillede på tværs af det miljø, den skal indgå i, og de hensyn, der skal tages.

Mathias’ certificeringer tæller bl.a.:

  • Azure Solutions Architect Expert
  • Cybersecurity Architect
  • DevOps Engineering Expert
  • Azure Network Engineer
  • Certified Kubernetes Administrator
  • Terraform Certified
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler