Jonas Lüttichau - Globeteam
Konsulent

Jonas Lüttichau

Om Jonas Lüttichau

Jonas er udviklingskonsulent hos Globeteam og arbejder med projektledelse af både små og store, komplekse IT-projekter. Med en baggrund som software og infrastruktur arkitekt og bred viden inden for IT har han et stærkt fundament for at håndtere de tekniske aspekter af projekterne.

Ligeledes har Jonas dybdegående ekspertise i anvendelse af agile principper og metoder som Kanban og Scrum til at fremme fleksibilitet og effektivitet i projektstyringen samt stærke evner inden for teamledelse og kommunikation. Hermed sikrer han, at projektteams altid er motiverede og engagerede, og at projektets stakeholders er velinformerede om fremskridt og ændringer.

I alt har Jonas mere end 10 års erfaring som projektleder, forhandler og agil facilitator, hvor han har været med til at sikre effektive implementeringer af komplekse IT-infrastrukturer og AI-løsninger. Han er uddannet Cand.Merc.Dat fra CBS og er certificeret Scrum Master.

Som konsulent og projektleder bringer Jonas stærke interpersonelle færdigheder, udadvendthed og evne til at skabe tillid, som bidrager til at fremme samarbejdet i projektteams og sikre, at teammedlemmerne føler sig værdsatte. Han er struktureret og evner dermed at holde projekter på sporet og sikre en rettidig levering.

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler