Globeteam

Facility Management Intelligence

workplace management

Globeteams databaserede løsning til Facility Management

Facility Management Intelligence er Globeteams databaserede løsning til kontorbygninger. Løsningen hjælper ejere og lejere af kontorejendomme med at digitalisere den daglige drift, sikre et mere bæredygtigt ressourceforbrug, etablere sundhedspolitikker og understøtte medarbejdernes stigende behov for fleksibilitet og samarbejde.

Hybride arbejdspladser og fleksible arbejdsformer har været to af nøglerne til at holde samfundet kørende under COVID-19. Det er erfaringer, der ikke må tabes på gulvet, når vi vender tilbage til en mere normal hverdag.

Derfor har Globeteam udviklet en Facility Management Intelligence-løsning til fremtidens arbejdsplads. En løsning, der kombinerer et 360-graders perspektiv på bæredygtig digital drift af en bygning med teknologisk understøttelse af den moderne medarbejder.

Vi ved af erfaring, at opgaverne for en Facility Manager er komplekse. Globeteam kan træde til med rådgivning indenfor de centrale områder af Facility Management, som du kan få et overblik over her

workplace management

Løsningsoverblik og forretningsværdi

Facility Management Intelligence kan bl.a.:

workplace management

Fleksibelt og mobilt løsningsdesign

Globeteams Facility Management Intelligence-løsning bruger eksisterende og nye installationer og sensorer som udgangspunkt for en mere intelligent og digital styring af bygningen. På toppen af det fundament bygger Globeteams konsulenter en digital infrastruktur af interne systemer og integration til eksterne systemer, der i kombination understøtter en højere medarbejdertrivsel, skaber bedre arbejdsbetingelser, fremmer sundheden og understøtter klimamålsætningerne i den grønne omstilling og klimaloven.

Hvis det giver mening i den konkrete case, kan Globeteam også udvikle en løsning, der giver medarbejderne mulighed for selv at se og styre forskellige faciliteter i bygningen. Det kan være i form af kantinebookingfunktionalitet, booking af møderum eller regulering af indeklimaet. Løsningen kan eksempelvis integreres i virksomhedens intranet eller i Microsoft Teams som en app.

Den samlede løsning bliver således bygget efter principper, der gør dataprojektet til en naturlig del af den teknologirejse, den enkelte virksomhed i forvejen befinder sig på. Der bliver ikke bygget efter principper, der skaber et omkostningstungt parallelunivers.

Læs mere om det interne it-ressourceforbrug her

Jacob Elkjær Globeteam konsulent
Jacob Elkjær
Projektansvarlig

Kan jeg hjælpe ?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om vores Facility Management Intelligence løsning. Tlf. +45 2465 0165 eller jae@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler