Peter Gamsbøl, Infrastruktur, Cloud og sikkerhed, Globeteam
Konsulent

Peter Gamsbøl

Om Peter Gamsbøl

Peter arbejder som seniorkonsulent særligt med fokus og kompetence inden for design og rådgivning omkring Active Directory, Microsoft Exchange, ISA Server og Windows Server generelt. Peter har derudover erfaring med andre produkter indenfor Microsoft og andre store leverandører af produkter til en Microsoft-infrastruktur.

Peter har i flere år været teknisk ansvarlig på diverse projekter. Peter har blandt andet gennemført et projekt, hvor der skulle implementeres Exchange 2003 til cirka 5000 brugere, pga. kravet til høj tilgængelighed blev løsningen etableret på et Microsoft cluster. Peter har også stået for etablering af ny infrastruktur til håndtering af klassificeret data. Infrastrukturen skulle designes, så den kunne tilgås fra maskiner placeret i en infrastruktur med lavere sikkerhed. Dette projekt og andre har givet Peter mulighed for at arbejde med Microsoft Certifikatserver og har givet erfaring med opbygning af en PKI-infrastruktur.

Derudover har Peter deltaget i den daglige drift af infrastrukturen og derved opnået stor viden med hensyn til, hvad der kræves af en god løsning, for at den også kan driftes efterfølgende af den interne IT-organisation.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler