Vores Konsulenter

Casper Holtermann

Casper Holtermann

  • Team: Sikkerhed
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 5149 1141
  • Teams: +45 8834 9593
  • E-mail: cah@globeteam.com

Casper er konsulent og sikkerhedsrådgiver og har mere end 20 års erfaring indenfor IT og Forretning i såvel private som offentlige virksomheder og i forskellige brancher og sektorer, heriblandt uddannelse, finans og medicinal.

Han er specialiseret inden for cybersikkerhed og har det meste af sin karriere været fokuseret på at udvikle og implementere sikkerhedsløsninger med fokus på IAM og digital identitet.

Casper har en solid forståelse for IT og forretningsudvikling og er i stand til hurtigt at sætte sig ind i nye teknologier og komplekse problemstillinger. Han er en dygtig kommunikator, der forstår at forklare sammenhængen mellem forretning og it på alle niveauer i organisationen.

Caspers ekspertise favner bredt. Hans kernekompetencer er identitet og adgangsstyring (IAM), single-sign on og føderation, infrastruktur sikkerhedsløsninger, løsningsarkitektur, systemintegration, cloud identitet, design af datamodeler og datatransformation.

Casper har en struktureret og analytisk tilgang til de daglige udfordringer og er i stand til at dele en kompliceret opgave op i håndterbare stykker. Han forstår vigtigheden af grundig dokumentation, er kreativ og leder altid efter en visionær tilgang til teknologier og løsninger.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?