Cybersikkerhed

Kompetenceudvikling

Løft vidensniveauet om cybersikkerhed med MITRE ATT&CK® og Immersive Labs platformen

Når det gælder cybersikkerhed, er det vigtigt for hele din organisation, at I er opdateret på trusler og nye angreb. Med et aktivt, online gamified læringsmiljø som Immersive Labs platformen sikrer I, at jeres investering udnyttes maksimalt og I vil som organisation føle jer bedre rustet til at tage kvalificerede beslutninger, der kan anvendes i virksomhedens overordnede strategi.

Arbejder du inden for feltet af cybersikkerhed, ved du, hvor vigtigt det er at følge anerkendte retningslinjer, når det gælder kompetencer inden for detektering og respons. Her overtrumfer MITRE ATT&CK® de mere traditionelle modeller, så som diamant-modellen og Lockhead Martin’s Cyber Kill Chain, som begge er meget stærke individuelle modeller, men mangler både teknisk dybde og truslen set fra aktørens perspektiv. Og lige netop det, at kunne se truslen fra aktørens side, kræver, at du kender aktørerne og forstår, hvordan de tænker og arbejder.

Med MITRE ATT&CK® kommer du hele vejen rundt. Du lærer at forstå, præcis hvordan hackerne foretager et angreb, startende med rekognoscering i det tidligste stadie af et angreb, helt frem til eksfiltrering af data og oprydning. ATT&CK opdeler angrebet i forståelige byggeblokke, så det er muligt at visualisere, hvordan en ondsindet fjende kan skaffe sig adgang til et netværk. Der er samtidig indbygget en facitliste over de forskellige modsvar for at mindske risici for et angreb, hvilket betyder, at har man ATT&CK forankret som en del af sin læringsproces, ved man præcis, hvor hullerne er, så man kan få dem lukket.

Immersive Labs som læringsplatform

Med accept af, at den traditionelle læringsmetode ikke fungerer, når det gælder cybersikkerhed og at kravene til undervisningsmateriale er, at det er indholdsbaseret og relevant, set i forhold til det dynamiske trusselsbillede tilbyder Globeteam derfor muligheden for at løfte vidensniveauet ved at gøre brug af mål- og rollebaseret træning, der afspejler virkelige scenarier og alt, hvad der dertil kræves for at accelerere arbejdsstyrken med evnerne og interessen i cybersikkerhed.

Platformen som Globeteam tilbyder, kommer fra britiske Immersive Labs og er pakket med indholdsbaseret cybersikkerheds-træning, som er mappet direkte med taktikker og tekniker i MITRE ATT&CK® rammeværktøj. Globeteam hjælper med opstarten og med at sikre, monitorere og måle fremgangen og skaber netop den læringsvej, der er behov for i den individuelle organisation. Er der behov for ekstra motivation eller særlige indsatser, kan vi assistere HR eller enkelte teams og afdelinger.

Immersive Labs platformen er:

Spilorienteret

Maksimér engagementet med udfordringsbaseret angrebsscenarier for både hold og individuelle med en unik tilgang, der tester din organisations modenhed og viser arbejdsstyrkens parathed i forhold til det dynamiske trusselsbillede. Følg det hele i et fælles Leaderboard, der opfordrer til sund konkurrence mellem alle.

On-demand

Tilgængelig 24/7 fra en hvilken som helst browser og enhed, der giver mulighed for at gennemføre øvelser, uden at tænke på fysisk lokation. Alle operativsystemer, nødvendige værktøjer og applikationer er stillet til rådighed på platformen.
 
 

Risiko-baseret

Mål kompetenceniveauet, få indsigt i egen risikoprofil ud fra manglende viden og lav sikkerhedsstrategien ud fra den opnåede indsigt. Resultatet måles op imod MITRE ATT&CK®, en anerkendt industristandard indenfor cybersikkerhed.
 
 

Relevant

Lær om brugen af værktøjer og brug den tilegnede viden til at løse udfordringer baseret på virkelige hændelser og den seneste threat intelligence, som eksempelvis Zero Login og lignende zero-day angreb. Tilegner man sig relevant viden i takt med trusselsbilledets dynamik, står man vidensmæssigt mere robust, når hændelsen indtræffer.

 

Boye Vanell - Globeteam

For mere information, kontakt:
Boye Vanell
E-mail: bva@globeteam.com
Mobil: +45 5365 9434

Globeteam webinar om cybersikkerhed

Se webinar om cyber-sikkerhed
I denne webinar-optagelse kan du høre, hvordan I styrker jeres kompetencer og løfter vidensniveauet i jeres organisation med et aktivt online, gamified læringsmiljø.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?