Vores Konsulenter

Kristian Bjørklund

Kristian Bjørklund

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 3027 4000
  • E-mail: kbj@globeteam.com

Kristian har i over 20 år arbejdet med implementering og design af IT-løsninger i både den private og offentlige sektor. Med et oprindeligt udgangspunkt i softwareudvikling og arkitektur, har han høstet anerkendelse for sit arbejde med kravspecificering, forretningsmodellering, udbud og evaluering – samt efterfølgende også i forbindelse med hans ansvar for den tekniske ledelse i projekterne. Kristian har drevet projekter i flere europæiske lande – igen både inden for den private og offentlig sektor.

Kristian har arbejdet både som afdelings- og teamleder og har et fokus på høj ydelse leveret ved hjælp af inddragelse, personlig effektivitet og øje for den enkeltes behov. Kristian er løsningsorienteret, innovativ og samtidig metodestærk. Han lægger vægt på relationer og er vant til at bevæge sig – samt skabe resultater – i politisk dominerede miljøer såvel i Danmark som i EU.

Kristian brænder for spændingsfeltet mellem forretning og IT, hvor han lægger vægt på at opbygge tillid og finde effektive veje hjulpet på vej af stærk formidling og forståelse til begge sider.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?