Peter Laue Petersen, Globeteam
VP, Projects & Managed IT

Peter Laue Petersen

Om Peter Laue Petersen

Peter har arbejdet inden for IT-branchen i mere end 25 år og størstedelen af tiden inden for ledelse på mange niveauer, men gennemgående har det været afdelings- og leveranceledelse i IT-service virksomheder såsom NNIT, Netcompany, KMD og IBM.

Peters faglige og ledelsesmæssige erfaringer dækker ”full stack” fra datacenter, drift og service management til applikationsdrift, -udvikling og -vedligehold. Fokus for ham har altid været ledelse af og i kundeleverancer. Dette har bragt ham i spil inden for en bred vifte af teknologier og sektorer, og han har derfor et holistisk syn på, hvordan man udvikler og bruger IT-løsninger i større virksomheder.

Blandt nogle af bedrifterne hører: Implementering af større private clouds, etablering af 100+ mands kunde- og servicecentre, udvikling af og life cycle management af større komplekse softwareleverancer, driftschef for store danske offentlige institutioner og insourcing af +50 mands IT-organisationer.

Peter Laue Petersen har sine uddannelsesmæssige rødder inden for naturvidenskab samt kommunikation og IT – han er Bach. Scient i Molekylær biologi og Cand.comm. inden for IT og interaktiv kommunikation.

Som person har Peter en åben, transparent og meget kommunikativ tilgang til hverdagens opgaver i stort og småt og excellerer med sin baggrund og profil klart i grænselandet mellem mennesker og teknologi, hvor hans brede indsigt og erfaring kommer bedst i spil. Peter evner i al enkelhed at forstå kundernes behov og at kunne imødegå disse med konkrete leverancer.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler