Nagip Ameti - Globeteam
Konsulent

Nagip Ameti

Om Nagip Ameti

Nagip er en erfaren infrastrukturkonsulent inden for Modern Device Management, hvor han har fokus på at sikre virksomhedens enheder og den gode brugeroplevelse for at understøtte en moderne, hybrid arbejdsplads. I det arbejde indgår teknologier som bl.a. Microsoft Intune, AutoPilot, SCCM (System Center Configuration Manager), GPO (Group Policy Objects) og Windows Defender.

Nagip kan bl.a. hjælpe kunderne med at:

  • Strømline styringen af klientenheder og softwaredistribution via Modern Device Management med et skarpt fokus på Microsoft Intune. Hans primære mål er at optimere enhedsstyring og brugeroplevelsen i det moderne arbejdsmiljø, der understøtter en hybrid arbejdsmodel.
  • En effektiv opgradering af virksomhedens enheder til Windows 11 vha. Intune. Dette sikrer, at organisationen er opdateret med den nyeste teknologi og kan maksimere produktiviteten.
  • Opretholde en høj grad af kontrol og beskyttelse af organisationens digitale aktiver ved at implementere og håndhæve ensartede retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger på tværs af organisationen via GPO.
  • Beskytte virksomhedens data mod malware og andre sikkerhedstrusler ved brug af Windows Defender.

Nagip har mere end 10 års erfaring med at navigere i komplekse IT-landskaber hos både offentlige og private, nationale og internationale virksomheder. Hans seneste opgaver inkluderer:

  • Implementering af Intune: Som konsulent har Nagip guidet organisationer gennem en vellykket implementering af Microsoft Intune. Dette har muliggjort en smidig overgang til moderne enhedsstyring og sikkerhed.
  • Vedligeholdelse af eksisterende infrastruktur: Nagip har haft ansvar for at vedligeholde komplekse IT-miljøer og sikre, at systemer og enheder fungerer optimalt.
  • Optimering af AD-setup og GPO: Nagip har brugt sin ekspertise til at rense ud og forbedre kundens eksisterende Active Directory-setup. Dette inkluderer sammenføjning og optimering af eksisterende Group Policy Objects, hvilket har ført til mere effektiv administration og bedre sikkerhedskontrol.

Som person er Nagip meget engageret, arbejder selvstændigt og målrettet og siger ikke nej til en udfordrende opgave. Han er dedikeret til at forstå og imødekomme kundens ønsker for at skabe skræddersyede løsninger, som matcher deres specifikke behov.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler