Konsulent
Rene Jacobsen

Med +30 års erfaring i rygsækken indenfor Sikkerhed og Workplace Management, startende fra det operationelle, taktiske til strategiske, har Rene oparbejdet indgående kendskab til, hvad der bringer værdi i både store og små organisationer.

Når vi snakker Sikkerhed og Workplace Management er verden ”hybrid”, og der skal primært tænkes digitalt og ikke med et analogt udgangspunkt. Data er lig med indsigt i produktivitet, effektivitet, trivsel – alt sammen værdiskabende.

Rene har indgående kendskab til global implementering af Sikkerhed i alle verdensregioner, fra udarbejdelse af strategiske politikker til operationelle handlingsplaner, der som et vigtigt element har rod i lokal forankring og kulturel forståelse. Når det gælder Workplace Management, er driftssikkerhed og leveringsservices en forudsætning og hygiejnefaktor – mens fremtidens mål er digital udvikling og forretningsunderstøttelse.

I en længere årrække har Rene været ansvarlig for Global Sikkerhed og Facility Management i Europa, Mellemøsten og Afrika for Novozymes A/S og ved om nogen, at ”one size fits all” er fortid. Fremtidens digitale løsninger inden for Sikkerhed- & Facility Management skal understøtte og sikre individet såvel som gruppens produktivitet og effektivitet, og her kan Rene byde ind med masser af ekspertise.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler