John Vindahl Fabienke Globeteam
Konsulent
John Vindahl Fabienke

John Vindahl Fabienke er management konsulent i Globeteam, hvor han primært arbejder med IT-sourcing, herunder bl.a. strategi og transformation af IT-processer, applikationer og infrastruktur.

John har 27 års erfaring fra IT-branchen – både i Danmark og globalt. Derved har han opnået en dyb indsigt i organisationers virkemåder, udfordringer og teknologiske muligheder. Han har varetaget ledende roller og gennemført projekter inden for digitalisering, IT-implementering, effektivisering via arkitektonisk transformering, organisatorisk omstilling og strategi.

Ved at koble sin viden om enterprisearkitektur, IT-strategi, -forretningsprocesser og -organisationer til en helhed, sikrer John, at organisationer træffer strategiske beslutninger baseret på empiri og metode for derved at opnå kvalitet i IT-afdelingens mest betydende beslutninger.

John er som person meget analytisk og struktureret. Han evner at skabe klarhed og overblik i komplekse problemområder samt at kommunikere problemstillinger og løsninger på en enkel måde.

Omtrent halvdelen af Johns karriere er foregået udenfor Danmarks grænser, hvor han som arkitekt har vundet internationale priser og anseelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler