Om Globeteam

Migrering af forretningssystemer hos Rockwool

Globeteams sikrede en god migrering til ny IT-platform – både ift. tid, økonomi og ressourcer

Isoleringsselskabet Rockwool International A/S satser på Asien, som efter planen skal være en stor del af selskabets indtjening i fremtiden. I forbindelse med et strategisk opkøb af den asiatiske del af CSR’s isoleringsforretning skulle syv nye salgskontorer og tre fabrikker implementeres på Rockwools it-platform. Til at lede dele af det komplekse projekt, hentede Rockwool assistance udefra, og Globeteam stod for at migrere de nye forretningsenheders infrastruktur og forretningssystemer til en fuldt fungerende drift i Rockwools globale it-setup.

Læs case

quote_iconJeg har haft et godt samarbejde med Globeteam. Det har været en kæmpe aflastning for Rockwool og en stor fordel for os, at Globeteam har solid erfaring med migrering af forretningsapplikationer fra en organisation til en anden organisation.” Flemming Bonnesen, Senior Project Manager, Rockwool International A/S

Udfordring

Med et strategisk vigtigt opkøb af isoleringsaktiviteter fra det australske selskab CSR, stod Rockwool over for at skulle migrere tre nye fabrikker og syv salgskontorer til Rockwools globale driftsplatform. De nye forretningsenheder skulle ind under Rockwools it-platform, og Globeteam blev hyret til at assistere med at konsolidere og integrere de nye enheders infrastruktur og forretningssystemer op imod Rockwools platform. Rockwools forretningsstrategi er meget afhængig af, at it kan følge med den planlagte ekspansion, hvorfor projektet havde en høj prioritet hos koncernen. Projektets varighed var på godt 8 måneder.

Løsning

Globeteams projektmodel blev anvendt til den del af projektet, der håndterede forretningsapplikationer, og gav en god planlægning, styring og gennemførelse af transitionen af forretningssystemerne. Globeteams unikke projektmodel sikrer, at den erfaring, der er oparbejdet ved flytning af forretningssystemer, bliver anvendt hver gang og løbende tilpasset med Best Practice anvisninger. Modellen giver via skabeloner anvisninger til actions i hver af modellens 8 faser, og giver kunden mulighed for hele tiden at være på forkant med planlægningen, ligesom projektmodellen sikrer en forsvarlig overdragelse af den implementerede løsning til kundens driftsorganisation.

Fordele

Globeteams projektmodel sikrede Rockwool øget træfsikkerhed både i forhold til tid, økonomi og med hensyn til en mere fordelagtig udnyttelse af virksomhedens ressourcer. De syv salgskontorer og de tre fabrikkers infrastruktur og forretningssystemer kører i dag optimalt på Rockwools it-platform, og blev idriftsat med meget få incidents. Projektet er blevet rost og fremhævet af ledelsen som et projekt, der skilte sig positivt ud i porteføljen.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?