Om Globeteam

Banedanmark – Windows Server 2008 giver besparelser

En mere stabil og sikker IT-infrastruktur

banedk_nyt_ur_2

Banedanmark har et af landets største netværk og er afhængig af sin it-infrastruktur 24 timer i døgnet for at kunne levere en sikker, pålidelig og attraktiv jernbane. Banedanmarks server infrastruktur var imidlertid forældet og designet for 10 år siden. Banedanmark påbegyndte derfor en modernisering af server infrastrukturen for at opbygge en mere effektiv it-platform.

Læs case

quote_iconVi sparer både på hardware- og drifts-omkostninger. Samtidig er Banedanmarks it-miljø parat til, at vi kan opgradere klientinfrastrukturen til Windows 7 senere i år, og sløjfe endnu flere servere. Vi har mindsket udgifterne til ny klientinfrastruktur betydeligt derved.” siger Mogens Pedersen.

Udfordring

Et umoderne og decentralt servermiljø, som var meget omkostningsfuldt at drifte, og som ikke længere kunne understøtte forretningens behov og fremtidige krav til it-miljø.

Løsning

Revision og udbygning af Banedanmarks AD-design samt konsolidering af decentrale servere og migrering af udvalgte infrastrukturtjenester til central lokation:

  • Opgradering af de decentrale servere til Windows Server 2008 R2
  • Migrering af fildata inkl. shares etc. ind på de centrale servere
  • Flytning af DHCP scopes Opdatering af loginscripts mv.
  • Lukning for den lokale filtjeneste
  • Opgradering af centrale servere til DC/DNS/DHCP, fil og print-tjenester til Windows Server 2008 R2
  • Decommissioning af den eksisterende lokale DC/DNS/DHCP-server

Fordele

Banedanmark har bl.a. fået reduceret infrastrukturens kompleksitet, opnået en mere stabil og sikker infrastruktur samt økonomiske gevinster og driftsmæssige besparelser. Ligeledes har de opnået en bedre datasikkerhed og lettere og hurtigere backup og restore af data, forenkling af loginscript og forenklet oprettelse af nye brugere mht. personlige drev.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?