Om Globeteam

Kromann Reumert går i skyen med omtanke og et solidt fundament af sikkerhed

KromannReumert600x200

Kromann Reumert, en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus og London, tænker it-sikkerhed og performance ind som et vigtigt fundament for deres digitalisering.

Derfor valgte Kromann Reumert i samarbejde med Globeteam at flytte deres maildata i skyen og fik hurtigt skabt en it-sikker løsning, som har medført besparelser både på sikkerhedsomkostninger og på drift og som gør, at advokatvirksomheden kan fokusere mere på forretningsudvikling og de nye skærpede krav med EU-persondataforordningen.

Læs referencecase, hvor Jacob Brønnum-Schou, it-chef hos Kromann Reumert, fortæller om hvordan Kromann Reumert er gået i skyen med omtanke og et solidt fundament af sikkerhed.

Kromann Reumert er en internationalt orienteret advokatvirksomhed med både danske og udenlandske kunder. De hjælper deres klienter med utallige markante sager og er til enhver tid parate til at stille op med juridisk hjælp og sparring, hvilket betyder, at de skal kunne være tilgængelig online fra alle steder og have en sikker adgang til data døgnet rundt.

For Kromann Reumert er sikkerheden omkring de fortrolige kundedata, de behandler, således altafgørende. Derfor var det vigtigt at være årvågen overfor den digitale sikkerhed, da de trykkede på speederen og valgte at lægge deres maildata i skyen.

”De sidste ugers cyberangreb såvel som fremtidens trusselbillede fortæller, hvor bydende nødvendigt det er at være opmærksom på at holde sine systemer opdaterede.

Med Office 365 ønskede vi at opnå en højere grad af sikkerhed og slippe for at vedligeholde vores mailsystem som foruden it-personale til at installere, vedligeholde og opdatere også krævede, at vi skulle tilkøbe nye tredjeparts-sikkerhedsprodukter,” siger Jacob Brønnum-Schou, som er it-chef hos Kromann Reumert.

Derudover fortæller Jacob Brønnum-Schou, at Kromann Reumert er et Microsoft-hus og at den synergi, der opstår ved at samle systemerne i samme suite, sikkerhedsmæssigt har ret store fordele for virksomheden og samtidig betyder, at de nu kan opnå fuld udnyttelse af deres licensinvestering.

Sikkerhedsaudit og samarbejdet med Globeteam Forud for implementering af Office 365 gennemførte Globeteam en it-sikkerhedsaudit, der afdækkede flere forskellige elementer af Kromann Reumerts infrastruktur med henblik på at give en klar anbefaling og proces for, hvad der skulle ændres, før Kromann Reumert kunne flytte deres postkasser til Office 365.

”Analysen kom med konkrete anbefalinger til tiltag både i forhold til driftsstabilitet og af mere sikkerhedsmæssig karakter, som var vigtig for at sikre en uhindret og sikker adgang til systemer samt en god brugeroplevelse for vores medarbejdere og samarbejdspartnere,” fortæller Jacob Brønnum-Schou og fortsætter:

”Globeteam fremlagde resultatet og anbefalingerne i rapporten, og med deres eksperthjælp klædte de os på til at flytte godt 800 postkasser til Office 365.”

Selve flytningen af maildata stod Kromann Reumerts systemadministrator Martin Bengtsson for og om forløbet og samarbejdet med Globeteam, fortæller han:

”Vi startede med at flytte vores administrative afdelingers postkasser og flyttede hurtigt efter resten af vores brugere. Det var nogle travle uger, men Globeteam havde forberedt os på mange af de udfordringer, man typisk løber ind i, så vi kom forholdsvis gnidningsfrit på Office 365,” siger Martin Bengtsson.

Derudover understreger Jacob Brønnum-Schou, at han har fuld tillid til samarbejdet med Globeteam, fordi han er blevet mødt af kompetente og erfarne Office 365-konsulenter, der som et stort plus succesfuldt videregav deres viden til it-afdelingens medarbejdere.

”Samarbejdet med Globeteam har givet os masser af knowhow og en viden, som vi ikke kunne opnå for kursuspenge,” fortæller Jacob Brønnum-Schou.

Læs hele referencecasen her:  Kromann Reumert er gået i skyen med omtanke og et solidt fundament af sikkerhed.

Udfordringer
Kromann Reumert havde indkøbt Office 365-licenser og i forbindelse med dette køb fået oprettet en forbindelse til Office 365, som dog ikke blev benyttet aktivt. Man ønskede bevidst at vente, til tidspunktet var det rigtige for Kromann Reumert, og det var det nu af flere årsager fx:

 • Nødvendig udskiftning af tredjeparts sikkerhedsprodukter
 • Mangel på kompetencer inden for deres Exchange 2013-implementering
 • Løsningen tog ressourcer fra kerneforretningen
 • Nye og skærpede krav fra GDPR

Benefits
Globeteam leverede en sikkerhedsaudit og rådgav Kromann Reumert i forbindelse med implementering af Office 365 og inden for sikkerhedsmæssige aspekter om, hvordan man sikrer sine data og sin infrastruktur endnu bedre. Dette har medført en række fordele såsom:

 • Besparelse på licenser og driftsomkostninger
 • Medarbejderne har den nyeste software til rådighed
 • Holdes opdateret med den teknologiske udvikling
 • Større fleksibilitet i forhold til at tilpasse services efter behov
 • Fokusere mere på forretningsudvikling end drift
 • Nemmere at understøtte deres mobile medarbejdere
 • Stærkere digital sikkerhed og beredskab
 • Godt udgangspunkt for at efterleve de nye og strengere krav med GDPR

Dertil kom det nye trusselbillede, som kan have alvorlige konsekvenser for en virksomhed såsom nedetid, datatab, skade på virksomhedens omdømme og dalende kundetillid, og som er rigelig grund til at have styr på it-sikkerheden.

Læs hele referencecasen her:  Kromann Reumert er gået i skyen med omtanke og et solidt fundament af sikkerhed.

Læs mere om hvad Globeteams sikkerhedsreview dækker her

Kontakt Globeteam for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at gennemføre et sikkerhedsreview og på den baggrund komme med konkrete anbefalinger til forbedringer:

Henrik Gissel Szokody
Mobil: +45 4245 8797
E-mail: hgs@globeteam.com
Peder Lind Sørensen
Mobil: +45 3074 7474
E-mail: pls@globeteam.com

 


Banedanmark – Windows Server 2008 giver besparelser

Banedanmark har et af landets største netværk og er afhængig af sin it-infrastruktur 24 […]

PensionDanmark – Sikker adgang til pensionsoplysninger

Det er PensionDanmarks ønske, at det skal være så nemt som muligt for medlemmerne […]

Aqoola – Unik løsning til håndtering af faktura

Aqoola så et hul i markedet for et par år siden og investerede i […]

Se kundevideo med Henrik Povelsen, Product Quality Manager hos GN Hearing

Se kundevideo med Henrik Povelsen, Product Quality Manager hos GN Hearing, som fortæller om […]

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Navn:

E-mail:

Virksomhed:

Emne :

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?