Infrastruktur

Har I styr på sikkerheden?

Opnå en øget sikkerhed i virksomhedens Office 365-implementering med en sikkerhedsaudit

Office 365 gør hverdagen nemmere for din virksomhed, men hvilken grad af sikkerhed har du brug for – og hvordan? Gennemfør et sikkerhedsreview i samarbejde med Globeteam og få afklaret, hvordan du kan styrke sikkerheden af din organisations Office 365-implementering og efterleve EUs persondataforordning.

Globeteam tilbyder at udføre en struktureret analyse af virksomhedens Office 365-implementering, som giver dig et klart billede af, hvor sikker organisationens brug af Office 365 er.

Analysen afdækker flere forskellige elementer i Office 365 som eksempelvis mailløsning, adgangsstyring, administrative rettigheder og mobile enheder, og på baggrund af analysens resultat leverer vi konkrete anbefalinger til forbedringer og tiltag for, hvordan sikkerheden kan optimeres fremadrettet.

Samtidig er analysen af virksomhedens Office 365-implementering en god mulighed for at gå virksomhedens politikker efter i sømmene, så der bliver ryddet ud i unødvendige procedurer, sikkerhedsbrister, dårlige vaner etc., og så organisationen fremover er bedre rustet til at vurdere sikkerhedstrusler ved brugen af Office 365.

Dertil kommer, at EU’s persondataforordning har medføret store stramninger og markant højere bøder, hvis virksomhedens systemer ikke efterlever forordningens nye og skærpede krav til sikkerhed og forhøjet egenkontrol og dokumentation heraf.

Men hvordan bærer man sig ad med en sådan gennemgang af Office 365? Det hjælper Globeteam dig med.

Læs 7 grunde til sikkerhedsreview her

Globeteam tilbyder et Office 365-sikkerhedsreview

Globeteams cloudspecialister kan gennemføre en performance- og sikkerhedsanalyse før, under og efter en Office 365-implementering, som bl.a. kan hjælpe dig med at afklare:

  • Auditering og Litigationhold, som er en vurdering af, hvordan virksomheden sikrer sine data og opnår fuldt overblik over, hvad der er sket med data
  • Licensiering, som afdækker, om der findes unødvendige licenser og/eller ubenyttede konti, som udgør såvel en sikkerhedsrisiko som en forøget omkostning
  • Tenant sikkerhed, som vurderer den generelle sikkerhed, og hvordan den kan hæves på hele miljøet
  • Administrative rettigheder, som giver virksomheden en sikring af, at der ikke gives rettigheder til forkerte brugere, og at brugerkonti er korrekt beskyttet
  • Mobile devices, som er en gennemgang af, hvorledes virksomhedens mobile enheder er sikret
  • Secure score, som består af en gennemgang af standardrapporten i forbindelse med Office 365-sikkerhed

På baggrund af denne analyse udarbejder vi en rapport af resultatet og med anbefalinger til prioritere de tiltag og løsninger, som vi gennemgår på et afrapporteringsmøde, og som kan danne grundlag for beslutninger.

 Stærkt team af Office 365-specialister

Globeteam råder over et stærkt team af Office 365-specialister, som har gennemført sikkerhedsreview af en lang række af private og offentlige organisationers Office 365-løsning, både før, under og efter implementering.

Vi har stor erfaring med at designe og implementere Office 365-løsninger, som er konfigureret i overensstemmelse med Microsofts best pratices, og som er forankret i organisationen og understøtter forretningens mål.

Flere af vores Office 365-specialister bliver brugt som talere og foredragsholdere på diverse konferencer holdt af Microsoft, tilsvarende har vi også en MVP indenfor Office 365.

Vil du vide mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din organisation med et sikkerhedstjek af Office 365? Så kontakt:

Henrik Gissel Szokody
Mobil: +45 4245 8797
E-mail: hgs@globeteam.com
Peder Lind Sørensen
Mobil: +45 3074 7474
E-mail: pls@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?