ISDN lukker! Er i forberedt?

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

ISDN-forbindelserne er under udfasning

Hvis jeres telefoni er baseret på ISDN, bør I have en plan for, hvordan virksomheden trygt og sikkert får skiftet til en ny og moderne telefoniplatform, når ISDN lukkes i 2021.

Teleselskaberne er så småt begyndt at kommunikere ud omkring nedlukning af al ISDN. Indtil videre tyder det på, at aftaler opsiges med virkning fra 31. december 2021. Årsagen er, at de gamle forbindelser, herunder ISDN, er teknologisk forældede og dyre at drifte for teleselskaberne i forhold til mere tidssvarende løsninger. Benytter jeres organisation ISDN til traditionel telefoni, kontaktcenter, call-center, help-desk, telefon-support, fax/printer-opkoblede løsninger, alarmsystemer osv., og har I en plan for disse løsninger, når ISDN forsvinder?

ISDN lukker – download pdf

Telefoni i en moderne digital kontekst?

Nedlukningen af ISDN giver jer en god mulighed for at tænke telefonien ind i de Microsoft 365-løsninger, I enten anvender i dag eller måske overvejer. Men også muligheden for at tænke nyt og digitalt omkring kontaktcenter-løsninger, fax/print-opkoblinger, alarmsystemer osv. Hvad enten I anvender Skype for Business eller Microsoft Teams, eksisterer der allerede løsninger, som gør det muligt at skifte den traditionelle telefoni ud med digitale forbindelser og koble disse sammen med jeres Microsoft platform. Fordelene herved kan være:

  • Mindre kompleksitet resulterer i driftsfordele for IT
  • Moderne kommunikationsplatform til brugerne
  • Bredere palette af muligheder for digital understøttelse
  • Bedre mulighed for flere, nye og andre integrerede kommunikationskanaler
  • Større fleksibilitet for op- og nedskalering
  • Cloud platform med højere oppetid

Fra traditionel telefoni til digital kommunikation

Skiftet fra ISDN til en ny og moderne kommunikationsplatform kan være simpelt og ukompliceret eller komplekst og omfattende – afhængig af jeres ambitionsniveau. Mulighederne for bedre og bredere integration til forretningssystemer er til stede.

Globeteam har løsninger, der understøtter såvel det enkle valg som det komplekse setup. Hvad enten det er at ”tænde” for telefoni i jeres Microsoft 365 via Teams eller en løsning, der sikrer jeres telefoni også i fremtiden og samtidig giver øget fleksibilitet og integration til øvrige forretningssystemer.

Globeteam arbejder ud fra en gennemprøvet model, hvor vi i tæt samarbejde med jer får identificeret det eksisterende setup, de vigtige forretningsmæssige elementer og derfra får defineret og afstemt en plan for, hvordan I trygt og sikkert kommer i mål.

Med Globeteam har I en samarbejdspartner, der har kompetence og erfaring. Telefoni og kommunikationsplatforme er essentielle og derfor har vi fokus på at understøtte driften, mens vi transformerer.

Derfor bør I vælge Globeteam

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne hold af 13 Skype/Microsoft Teams specialister, som alle har over 50+ implementeringer bag sig – såvel fra nationale som fra internationale koncerner. Alle vores konsulenter, der arbejder med projekter, hvor telefoni integreres med Microsoft løsninger, er certificerede og har dokumenteret erfaring. Således har vi også certificerede konsulenter i gateway produkter som AudioCodes og Ribbon og certificerede konsulenter i kontaktcenterløsninger.

Globeteam samarbejder med de markedsledende producenter af forbindelser, gateways og kontaktcenter-løsninger. Ligeledes samarbejder vi med specifikke leverandører, således at vi sammen kan levere en komplet telefoni og Microsoft 365 løsning til vores mindre kunder.

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
2. november 2023
SAP S/4HANA – få styr på roadmap og migreringsstrategi
Realiser det fulde forretningspotentiale af SAP S/4HANA med en målrettet køreplan & strategi for migreringen. I denne artikel deler SAP ekspert Aamir Bilal Chaudhry sine erfaringer omkring roadmap og valg af migreringsstrategi
3. oktober 2023
Mød Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam
Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam, fortæller om, hvordan han har fokus på at hjælpe kunderne med at høste den fulde forretningsværdi af deres nye SAP S/4HANA-platform

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler