Mød Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam

Skrevet af
Globeteam
Interview

Del indlæg

"Mit hovedfokus i dag er at formidle de nye muligheder for SAP-understøttelse af forretningen, som kunderne kan opnå med deres migrering til S/4HANA"

Lars Lykke Olsen er for nylig startet som SAP-konsulent hos Globeteam. Her fortæller han om, hvordan han har fokus på at hjælpe kunderne med at høste den fulde forretningsværdi af deres migration til den nye SAP S/4HANA-platform.

I Globeteam har vi et stærkt hold af SAP-eksperter, som kan bygge bro mellem SAP-disciplinerne og IT-disciplinerne for at sikre jer en god SAP S/4HANA-transformation.

Læs mere om, hvordan Globeteam kan fungere som jeres rådgiver og SAP-teknologipartner her 

Lars, hvad er dit fokus i forhold til SAP?

“Mit udgangspunkt er fra forretnings- og brugersiden, hvor jeg tidligere har arbejdet som bl.a. Business Partner og Interim Manager og herfra deltaget i et par SAP-implementeringer. Så jeg har ikke haft den traditionelle IT-vinkel ind i SAP-gamet. Herefter har jeg arbejdet som projektleder, PMO-lead, forretningsarkitekt samt Organisational Change Manager.

Som system udvikles SAP med stor hastighed i disse år. Mit hovedfokus i dag er derfor at formidle de nye muligheder for SAP-understøttelse af forretningen, som kunderne kan opnå med deres migrering til S/4HANA. Det kan fx gøres ved at opstille en business case, som viser, hvordan udbyttet af investeringen kan realiseres gennem forenklinger, procesforbedringer og nye udviklingsmuligheder.”

Kan du give et eksempel på et konkret projekt?

“Et aktuelt projekt omhandler en kunde, som gerne vil opnå en tættere sammenhæng mellem deres Facility Management løsning og deres SAP S/4HANA-system. Udfordringen består i, at der er mange informationer, som skal indtastes manuelt mellem systemerne, ligesom der er dobbeltprocesser ved rekvisition og godkendelse af opgaver.

Her ser vi på et muligt løsningscenarie, som er at bringe kundens eksisterende SAP Business Technology Platform i spil. Mere specifikt den nye SAP Integration Suite, som indeholder en bred vifte af muligheder for at understøtte forretningens behov gennem integration af lokale- og cloudbaserede processer, tjenester, applikationer, events og data.

På den vis vil et Facility Management system i fremtiden kunne integrere til SAP-løsningen på flere forskellige – men fortsat standardiserede – måder. Dermed undgår man særtilpasninger til SAP-løsningen, hvilket giver mindre kompleksitet og vedligeholdelse samt øger sameksistensen med andre operationelle systemer, som ikke er inkluderet i ERP-landskabet.”

Hvorfor har du valgt at indgå samarbejde med Globeteam?

“Jeg har igennem flere år arbejdet for den samme kunde, hvor jeg var mere eller mindre en enmandshær. Det har været både givtigt og lærerigt, men det er på den anden side også en ensom affære ift. fagligt netværk og det at have rigtige kollegaer.
Så da jeg kom i kontakt med Globeteam, blev jeg besnæret af, at man faktisk kan få det bedste af to verdener.

Her er man en del af et etableret konsulenthus med kompetente kolleger, hvor der er både et fagligt og socialt fællesskab, alt imens man fortsat er selvstændig med den store fleksibilitet og frihed, det giver.”

Skab sammenhæng i virksomhedens digitaliseringsrejse

Hvordan skaber I sammenhæng mellem forretningens mål og jeres digitale tiltag, og har I en klar plan for organisationens digitale udvikling de kommende år? 

I Globeteam er vi ca. 50 managementkonsulenter med stærke kompetencer inden for digital rådgivning, strategi, projektledelse og sikkerhed, som kan hjælpe jer hele vejen rundt i jeres digitaliseringsrejse. 

I vores tema om digital rådgivning deler vi cases, faglige artikler og interviews omkring de problemstillinger og temaer inden for digitalisering, som er højt på agendaen ude i virksomhederne. Læs med og lad dig inspirere! 

Andre læste også
2. november 2023
SAP S/4HANA – få styr på roadmap og migreringsstrategi
Realiser det fulde forretningspotentiale af SAP S/4HANA med en målrettet køreplan & strategi for migreringen. I denne artikel deler SAP ekspert Aamir Bilal Chaudhry sine erfaringer omkring roadmap og valg af migreringsstrategi
11. juli 2023
Fem gode råd til ledere i hverdagen
At være leder for en gruppe af medarbejdere er en kompleks størrelse, men ofte er det de små ting, der gør dig til en bedre leder. Globeteam-konsulent og ekspert i ledelse, Preben Thalund Madsen, deler her 5 gode råd til ledere i hverdagen
8. juni 2023
Mød Inge Bograd
Læs interview med managementkonsulent Inge Bograd, som her fortæller om, hvordan hun i Globeteam får det bedste af begge verdener – et fantastisk fagligt og kollegialt miljø kombineret med stor frihed og indflydelse

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler