Vælg Globeteam som Microsoft CSP-partner og få adgang til skarpe konsulenter

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Med Globeteam som CSP-partner samarbejder du med et af Danmarks mest kompetente Microsoft konsulenthuse.

For at gøre det nemmere for Microsoft-kunder at udnytte mulighederne i skyen tilbyder Microsoft et Cloud Solution Provider (CSP) program. CSP-programmet erstatter de traditionelle licensaftaler, og giver kunderne mulighed for at samle deres Microsoft Cloud Services hos én løsningspartner, der så står for alle indkøb, fornyelser og eventuelle opgraderinger af licenser.

Vælger du Globeteam som din CSP-partner, får du adgang til nogle af landets skarpeste Microsoft-konsulenter.

Flere kunder vælger at overgå til CSP-platformen, som i øjeblikket vækster eksplosivt. Denne tendens ser ud til at fortsætte hen over de kommende år, og det giver rigtig god mening at forene licenser og løsninger hos den samme Microsoft-løsningspartner. Samtidig giver CSP-programmet en øget fleksibilitet med mulighed for at skrue op og ned på jeres licensforbrug fra måned til måned.

Optimering af licenser og strategisk rådgivning

Hvad enten du har brug for konsulenter, der kan optimere anvendelsen af de indkøbte licenser eller rådgive om strategiske forandringer i relation til jeres forretning, er Globeteam en kompetent samarbejdspartner.

Møder du en træghed internt ift. at få ”lov” til at benytte Cloud services i jeres digitale rejse, har du også mulighed for at få hjælp af Globeteams ”Fit for Cloud”-team, som rådgiver omkring compliance og risikostyring ved en Cloud transition.

Ved at vælge Globeteam som CSP-partner får du samtidig kompetent sparring om sikkerhed og Zero Trust designprincipper, ligesom du også kan vælge at benytte Globeteam til konkret migrering eller udvikling af nye services i Azure.

Med Globeteam som CSP-partner har du mulighed for at få:

 • Adgang til nogle af danmarks dygtigste konsulenter
 • Adgang til Microsoft Premium support som standard
 • Ved Azure CSP aftale:
  • Adgang til Globeteams Azure portal, der giver mulighed for forenklet overblik, enkel uddelegering af rettigheder i organisationen, økonomisk indblik, self-service og optimering af Azure miljøet.
 • Ved Microsoft 365 eller anden ”license based” CSP-aftale:
  • Kvartalsvis rådgivning omkring brugen af de indkøbte licenser
  • Mulighed for tilkøb af vores Evergreen service, der hjælper jer med at ibrugtage og være i kontrol med nye services, opdateringer til eksisterende services, etc.

Globeteam har igennem mere end 10 år været en af Microsofts foretrukne løsningspartnere:

 • Vi er certificeret Microsoft Solutions Partner inden for de 5 kompetenceområder, som vi arbejder med på Microsoft-platformen
 • Vi har 8 Specializations indenfor Security og Modern Work
 • Vi blev udnævnt som Årets Microsoft-partner i kategorien Modern Workplace 2021.

Læs mere om vores Microsoft certificeringer og partnerskaber

Kontakt Peder Lind Sørensen for at høre nærmere 

Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler