globeteam

Cases

Gå på opdagelse i vores cases, og lad dig inspirere til, hvordan vi også kan hjælpe dig og din virksomhed/organisation med innovative løsninger og stærke forretningsresultater inden for udvikling, strategi, sikkerhed og infrastruktur. 

Seneste nyheder

23. august 2023

Gennem en struktureret proces med både ledelse, fagområder og IT-funktion har Faxe Kommune påbegyndt en digital transformation, der skal føre til en effektivisering af indsatsen overfor borgerne.
5. oktober 2020
Microsoft Teams placerer Kromann Reumert forrest i bussen
Kromann Reumert ønsker hverken teknologisk eller forretningsmæssigt at halte bagefter udviklingen. Derfor migrerede de til Microsoft Teams og har i dag adgang til markedets førende kommunikationsplatform.
3. juni 2020
Implementering af Navision Stat på Fredericia Maskinmesterskole
Fredericia Maskinmesterskole er kommet godt i mål med implementeringen af Navision Stat og den efterfølgende idriftsættelse af det nye økonomisystem.
7. februar 2020
Dagrofa Foodservice styrker e-mailsikkerheden
Dagrofa Foodservice styrker e-mailsikkerheden ved at implementere en række sikkerhedsværktøjer i Office 365, der øger indsigten i virksomhedens e-mailkommunikation og gør det lettere at afvise spammails og phishing-forsøg.
3. februar 2020
Sikker implementering af Statens Budgetsystem på EVA
Danmarks Evalueringsinstitut EVA fik implementeret og opsat Statens Budgetsystem, så det både understøtter deres interne styringsbehov & samtidig overholder centrale krav til budgettering
26. januar 2020
“Vi skal ikke gøre for meget. Vi skal gøre det, der er nødvendigt”
Med en revisionserklæring kan forlaget Alinea dokumentere overfor kunder og myndigheder, at de lever op til kravene i GDPR. Det giver både tryghed, fremtidssikrer forretningen og styrker konkurrenceevnen.
3. november 2019
Vellykket fusion af regnskaber og rapportering hos SOSU H
SOSU H har fået etableret et system- og registreringsgrundlag, der muliggør en samlet registrering, regnskabsaflæggelse og rapportering for institutionen, som tidligere var delt op i flere, individuelle skoler.
3. november 2019
Udvikling af ekstern finansiering på Statens Naturhistoriske Museum
Statens Naturhistoriske Museum har fået udviklet deres økonomiske & regnskabsmæssige håndtering inden for ekstern finansiering og bl.a. fået skabt klare regler og processer
3. november 2019
Effektiv projektøkonomi på VIVE
VIVE har fået etableret en samlet økonomi- & ressourcestyringsmodel med særligt fokus på projektøkonomi
30. oktober 2019
Den Statslige Kompetencefond opnår fuld digital ansøgningsproces
Læs her, hvordan Den Statslige Kompetencefond har digitaliseret deres ansøgnings- og sagsbehandlingsproces. Fra den ansatte ansøger, og lederen godkender, til sagen behandles og støttebeløbet udbetales via Navison, når kompetence-udviklingsaktiviteten er gennemført.
3. juni 2019
Danske Regioner sparer 650.000 kroner om året og øger sikkerhedsniveauet
Ved seneste gennemgang har en Rightsizing-analyse fra Globeteam vist, at Danske Regioner kan opnå markante besparelser ved at forenkle og optimere anvendelsen af eksisterende Microsoft-licenser
10. maj 2019
Moderniseringsstyrelsen højner service og sikkerhed med single sign on-løsning
Offentlige myndigheder vil fremover få nem og sikker adgang til Moderniseringsstyrelsens applikationer og tjenester med en cloud-baseret single sign on-løsning fra Globeteam.
5. april 2019
Microsoft Cloud Voice binder NAC sammen på tværs af kontinenter
Opgraderingen fra traditionelle PBX-telefoncentraler til Microsoft Cloud Voice i NAC-koncernen er gået over al forventning. Både teknikernes og brugernes bekymringer er forsvundet, i takt med at nye muligheder har foldet sig ud og resulteret i en nemmere hverdag.