Infrastruktur

Microsoft Teams

Få en moderne platform til effektiv kommunikation og samarbejde med Microsoft Teams

Styrk samarbejdet i din organisation med Microsoft Teams. Globeteam kan hjælpe dig med at implementere end-to-end løsninger, som er konfigureret og designet i overensstemmelse med Microsofts best pratices, og som er forankret i organisationen.

Der kan være mange grunde til at søge hjælp til Microsoft Teams. Virksomhedens kommunikation foregår måske på forskellige tekniske platforme uden sammenhæng, måske er den gamle telefoniplatform (PBX) udtjent og meget dyr at servicere, eller måske skal jeres eksisterende Skype for Business migreres til Teams. Det kan også være, at I ønsker at koble telefoni på eksisterende Teams, eller måske udvide samarbejdsplatformen med Contact Center, PC-omstilling eller lignende.

Et stærkt hold af erfarne Microsoft Teams konsulenter

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne hold af 13 Skype/Microsoft Teams specialister, som alle har over 50+ implementeringer bag sig og er certificeret inden for Microsoft 365. Flere af konsulenterne har også opnået en Microsoft Service Adoption Specialist” certificering, som handler om at kunne planlægge og gennemføre succesfulde migreringer.

Derudover er Globeteam tildelt Microsoft Advanced Specializations i Teams Calling og Teams Meetings and Meeting Rooms, hvilket dokumenterer vores ekspertise i at levere Teams telefoni- og møderumsløsninger af høj kvalitet

Globeteams konsulenter har leveret flere Teams/Skype for Business løsninger til både private og offentlige organisationer. Herunder bl.a.: Kromann Reumert, IBC A/S og NAC. Vi har typisk både ydet rådgivning og været ansvarlig for design, implementering, integration, migrering og support af Skype for Business løsninger. Sideløbende har vi bistået med organisatorisk forankring og undervisning i, hvordan man anvender platformen mest effektivt til at understøtte samarbejde og kommunikation. Læs mere om vores Teams-konsulenter her

Ydelser og løsninger i relation til Teams

Teams implementering

Globeteams konsulenter arbejder med gennemprøvede metoder, der sikrer jer en god implementering af Microsoft Teams uden ubehagelige overraskelser. Vi råder både over konsulenter med tekniske certificeringer og adoption-specialister.

Læs mere om vores metode til implementering af Teams

Teams Governance

I Microsoft Teams kan brugerne nemt oprette nye teams og integrere nye apps uden at involvere IT-afdelingen – så hvordan sikrer I, at virksomheden ikke mister kontrollen med, hvilke data der deles, hvor mange teams der oprettes osv.?

Se hvordan vi kan hjælpe din organisation med governance i Teams 

Teams adoption

Den forretningsmæssige effekt af Teams kommer ikke af sig selv. Effekten kommer først, når brugerne adopterer og anvender Teams og Office 365 optimalt i forhold til deres hverdag og opgaver. Det kræver aktiv involvering af både IT-organisationen, ledelsen og brugerne.

Se hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med adoption af Teams

Fiskekrog der fisker efter mailadresser som symbol på phishing og spoofing

Teams sikkerhed

Brugen af Teams på hjemmearbejdspladsen rejser en række sikkerhedsrelaterede problematikker omkring brug, adgang og deling i Teams.
Vi tilbyder en kombineret analyse og implementering, så din virksomhed kan opretholde produktivteten og være trygge i anvendelsen af Teams.

Læs om vores Security Teamwork Assessment 

Effektiv kommunikation og bedre samarbejde med Microsoft Teams

Microsoft teams er en moderne, digital arbejdsplads bygget på fire centrale søjler:
Kommuniker mere effektivt: Fokuser jeres kommunikation med gruppechat, onlinemøder, opkald og større webmøder.
Samarbejd bedre: Arbejd sammen om filer med indbyggede Office 365-apps som Word, Excel, PowerPoint og SharePoint.
Tilpas dit arbejdsområde: Tilføj dine favorit Microsoft-apps og tredjepartstjenester.
• Beskyt dit team: Få sikkerhed fra ende til ende, administrativ kontrol og overholdelse af angivne standarder – alt sammen drevet af Office 365

Skype for Business vs Teams

I september 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil fokusere på Teams som det centrale element i en moderne samarbejdsplatform. Dette betyder, at Skype for Business funktioner over de næste år gradvist bliver smeltet ind i Teams, og forventeligt vil Skype for Business helt blive erstattet af Teams.

Microsoft har allerede annonceret, at Skype for Business Online bliver trukket tilbage pr. 31. juli 2021.
Teams er den dynamiske komponent, som samler chat, telefoni, video og mødefunktioner, fildeling og kommunikationsfunktioner, og som integrerer med både den øvrige Office 365-platform og tredjepartsløsninger. Teams har indbygget sikkerhedsunderstøttelse og compliance.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?