Infrastruktur

Microsoft Teams

Få en moderne platform til effektiv kommunikation og samarbejde med Microsoft Teams

Styrk samarbejdet i din organisation med Microsoft Teams. Globeteam kan hjælpe dig med at implementere end-to-end løsninger, som er konfigureret og designet i overensstemmelse med Microsofts best pratices, og som er forankret i organisationen.

Der kan være mange grunde til at søge hjælp til Microsoft Teams. Virksomhedens kommunikation foregår måske på forskellige tekniske platforme uden sammenhæng, måske er den gamle telefoniplatform (PBX) udtjent og meget dyr at servicere, eller måske skal jeres eksisterende Skype for Business migreres til Teams. Det kan også være, at I ønsker at koble telefoni på eksisterende Teams, eller måske udvide samarbejdsplatformen med Contact Center, PC-omstilling eller lignende.

Et stærkt hold af erfarne Teams konsulenter

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne hold af 13 Skype/Microsoft Teams specialister, som alle har over 50+ implementeringer bag sig og er certificeret inden for Microsoft 365. Flere af konsulenterne har også opnået en Microsoft Service Adoption Specialist” certificering, som handler om at kunne planlægge og gennemføre succesfulde migreringer.

Globeteams konsulenter har leveret flere Teams/Skype for Business løsninger til både private og offentlige organisationer. Herunder bl.a.: Kromann Reumert, IBC A/S og NAC. Vi har typisk både ydet rådgivning og været ansvarlig for design, implementering, integration, migrering og support af Skype for Business løsninger. Sideløbende har vi bistået med organisatorisk forankring og undervisning i, hvordan man anvender platformen mest effektivt til at understøtte samarbejde og kommunikation.

Alle konsulenter kan også hjælpe med hele økosystemet rundt om Teams/ Skype-løsningerne, dvs. kontaktcenter, gateways, omstillingsborde, møderumsløsninger m.v., hvor vi også gerne hjælper jer med valg af de rigtige platforme.

Globeteams forretningsmodel sikrer, at det er den samme konsulent, som er tilknyttet hele vejen igennem projektet, og at vi kun tilbyder konsulenter med et højt kompetenceniveau.

 

 

Få en optimal implementering af Microsoft Teams – begynd med en workshop eller et scoping møde

For at sikre det størst mulige forretningsmæssige udbytte af din Teams løsning anbefaler vi at indlede projektet med en workshop og/ eller et scoping møde, hvor vi sammen afdækker projektets stakeholders og identificerer virksomhedens behov. Herefter gennemfører vi i samarbejde en stramt styret proces med design, workshops, forudsætninger, teknisk og organisatorisk implementering, træning og uddannelse samt overlevering og dokumentation af samarbejdsplatformen.

Microsoft Teams er en ren SaaS løsning, dvs. at den er ”tændt”, blot man har de korrekte licenser. Hvor Skype for business projekter historisk set indebar stor kompleksitet, stiller et Teams projekt langt større krav til den organisatoriske implementering og forankring. Her har Globeteam på baggrund af de erfaringer, vi har fra tidligere løsninger, udviklet en gennemarbejdet og fast styret metode for implementering af Microsoft Teams, hvor der rapporteres løbende til stakeholders og arbejdes med change management i projektledelsen for at undgå, at scope bevæger sig væk fra det aftalte.

Med workshoppen sikrer Globeteam desuden, at virksomhedens Teams løsning understøtter forretningens behov og mål og giver fuld synlighed omkring de resultater, IT-afdelingen leverer.

 

Effektiv kommunikation og bedre samarbejde med Microsoft Teams

Microsoft teams er en moderne, digital arbejdsplads bygget på fire centrale søjler:
Kommuniker mere effektivt: Fokuser jeres kommunikation med gruppechat, onlinemøder, opkald og større webmøder.
Samarbejd bedre: Arbejd sammen om filer med indbyggede Office 365-apps som Word, Excel, PowerPoint og SharePoint.
Tilpas dit arbejdsområde: Tilføj dine favorit Microsoft-apps og tredjepartstjenester.
• Beskyt dit team: Få sikkerhed fra ende til ende, administrativ kontrol og overholdelse af angivne standarder – alt sammen drevet af Office 365

 

Skype for Business vs Teams

Microsoft Teams vs Skype for Business

I september 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil fokusere på Teams som det centrale element i en moderne samarbejdsplatform. Dette betyder, at Skype for Business funktioner over de næste år gradvist bliver smeltet ind i Teams, og forventeligt vil Skype for Business helt blive erstattet af Teams. Microsoft har allerede annonceret, at Skype for Business Online bliver trukket tilbage pr. 31. juli 2021.

Teams er den dynamiske komponent, som samler chat, telefoni, video og mødefunktioner, fildeling og kommunikationsfunktioner, og som integrerer med både den øvrige Office 365-platform og tredjepartsløsninger. Teams har indbygget sikkerhedsunderstøttelse og compliance.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?