Globeteam

Kommunikation og samarbejde

Peder Lind Sørensen - Globeteam

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Hybrid arbejdsplads

Hybrid kommunikation og samarbejde i én platform

Den hybride arbejdsplads bygger på ideen om at have de rette arbejdsredskaber til rådighed uanset tid og sted. Det er ideen om hybrid kommunikation og samarbejde, der smelter sammen i én produktivitetsplatform designet til det moderne arbejdsliv. Globeteam hjælper med at binde de mange hybride værktøjer sammen i en stærk og sikker governance-model.

It-industrien har talt om unified communication, collaboration og andre buzz-ord om digitalt samarbejde i 10-15 år. Fleksible arbejdsformer har været den store vision, når eksperter og leverandører har forsøgt at beskrive principperne bag fremtidens dynamiske arbejdsplads.

I dag kan man tørt konstatere, at visionerne er blevet til virkelighed. Godt hjulpet på vej af lange perioder med samfundsnedlukninger har hele verden på rekordtid lært, hvordan man kommunikerer og samarbejder effektivt online.

Hybrid arbejdsplads

Hybrid kommunikation og samarbejde med Globeteam

Med blandt andet Microsoft Teams, Viva, Power Platform og de komplementære Microsoft 365-services har virksomheder de bedste forudsætninger for at accelerere eller helt gentænke måden og formen, de samarbejder på.

Globeteams rolle er at sikre, at en virksomhed tager de rigtige skridt i den rigtige rækkefølge. Vi har nogle af landets fremmeste eksperter indenfor hybridt arbejde og har derudover dokumenteret erfaring med at løse opgaver med særligt fokus på sikkerhed, produktivitet og user adoption baseret på Microsoft-teknologi. Vores ydelser fokuserer på at binde de forskellige hybride værktøjer sammen i en stærk styringsmodel.

Læs mere her om hybrid arbejdsplads og om vores øvrige ydelser inden for hybrid arbejdsplads

Hybrid arbejdsplads

Bred palet af samarbejdsværktøjer

I Globeteam arbejder vi eksempelvis med Teams Meetings, som er et produkt, der er blevet væsentligt forbedret over de seneste år. Teams Meetings kan i dag bruges til blandt andet afholdelse af professionelle produktlanceringer og live-events, hvor man transmitterer til et onlinepublikum. Man kan også bruge Microsoft Teams til afholdelse af webinarer inklusive opsætning af invitationer og opfølgning samt etablering af breakout rooms på dagen.

Vi implementerer Teams Calling i Teams-platformen. Teams Calling giver mulighed for at samle al telefoni i Teams med integreret adgang til dokumenter og samtaler. Teams Calling kan opsættes til at matche den enkelte virksomheds behov for eksempelvis udvidet kontaktcenterfunktionalitet, avanceret lyd- og videofunktionalitet under møder samt central administration af den samlede telefoniløsning.

På Microsoft Power Platform hjælper vi med alt fra aktivering af data og information på relevante måder, integration til forretningssystemer via Teams Apps, til implementering af chatrobotter eller blot digitalisering af manuelle processer. Mulighederne og løsningerne er mange. Globeteams Teams Governance Tool er et eksempel på, hvordan Teams, Power Platform og Microsoft 365 kan bringes i spil på en intelligent måde for at skabe struktur, styring og sikkerhed – uden at begrænse produktiviteten.

Som det nyeste arbejder vi også med Microsoft Viva. Det er en trivselsplatform, der kæder kommunikation, viden, læring, ressourcer og indsigter sammen med arbejdsprocessen. Viva-platformen er udviklet i kølvandet på coronapandemien og er designet til at holde øje med medarbejdernes arbejdsglæde på tværs af hjemmearbejdspladser, kontorarbejdspladser og hybride arbejdspladser. Viva er delt op i fire redskaber, som har fokus på hver sit område: Connections er til intern kommunikation; Insights registrerer arbejdstid; Learning er en læringsressource; og Topics bruger AI til at foreslå brugeren relevante dokumenter og information.

Byg en optimal hybrid arbejdsplads med Globeteam som rådgiver. Vores rådgivning, som dækker flere discipliner, kan du læse mere om her.

"Selve processen med at implementere Microsoft Teams i Kromann Reumerts cloudmiljø er gået meget stærkt og har været uden negative overraskelser. Fra vi gik i gang, til vi kunne ringe ud af huset, gik der kun nogle få uger. Globeteam er gode til lynhurtigt at få alt til at virke. De er dygtige til at gøre noget meget kompliceret super simpelt, og så kan man langsomt bygge på derfra. Jeg oplever en pragmatisk tilgang til tingene, og det kan jeg godt lide. Så der er stor ros til både konsulenterne og den løsning, vi har fået. En klar anbefaling herfra," slutter Jacob Brønnum-Schou.

Hybrid arbejdsplads

Målrettet arbejde med user adoption og fuld udnyttelse af hybride arbejdsværktøjer går hånd i hånd.

Få hjælp og inspiration til at håndtere den komplekse sikkerhedsopgave. Gennem fagligt inspirerende webinarer, dybdegående artikler, erfaringsudveksling og indblik i virksomheders daglige arbejde belyser Globeteam den hyperkomplekse sikkerhedsudfordring ud fra forskellige vinkler under temaet “Stay safe, start smart”.

Du kan dykke ned i emnerne her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler