Erfagrupper

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

130 deltagere, 65 organisationer medvirker i fagligt netværk skabt af Globeteam  

I første halvdel af 2020 etablerede et par af Globeteams konsulenter to brugernetværk med fokus på Microsoft Teams. Et brugernetværk målrettet kommuner og regioner og ét andet netværk for øvrige virksomheder og organisationer. I dag har netværkene samlet set 130 deltagere fordelt på 65 organisationer, der mødes virtuelt en time om måneden for at blive klogere og hjælpe hinanden.

”Målet med brugernetværkene er at skabe et fortroligt, fagligt forum, hvor vi med deltagerne vender det nyeste i relation til Teams og Microsoft 365, og hvor deltagerne har mulighed for at vidensdele og sparre med hinanden,” siger Bo Overgaard-Høifeldt, som er en af de Globeteam konsulenter, der driver netværkene i dag.

Og målet med netværkene er lykkes. De er vokset støt og roligt siden 2020 og vidner om, at deltagerne opnår værdi af det faglige fællesskab.

”Jeg deltager i netværket for at blive inspireret til nye features i Teams. Deltagerne er engageret og der er god sparring og mulighed for at netværke på tværs af organisationsstruktur og kompetenceniveau. Sikke en gave at deltage. Jeg ville også deltage selvom det havde en kost,” siger Charlotte Raahauge, IT Chef hos AkademikerPension.

I netværkene spiller alle deltagerne ind med både input, udfordringer, gode løsninger og viden. I al fortrolighed og uden salgsvinkel. Når der er behov for det og enighed om, at det kan give værdi for brugernetværket, trækkes Globeteam-eksperter eller eksperter udefra ind til at belyse specifikke områder.

Deltagerne er teknikere, arkitekter, digitaliseringskonsulenter, forandringsledere, procesfolk og slutbrugere. En god og blandet flok, som netop derfor kan bidrage mangfoldigt til dialogen.

”Jeg sætter stor pris på netværket og ser altid frem til det kommende møde. Jeg bliver opdateret om den nyeste teknologi og hører om de tests/erfaringer som andre har. Jeg har i det hele taget fået et fagligt stærkt netværk og mulighed for her at styrke mine egne kompetencer,” siger Pia Charlotte Westh, M365 Modern Workplace Specialist hos Universal Robots.

Hos Globeteam giver netværkene os mulighed for at vise vores faglige engagement og få direkte feedback fra deltagerne på de muligheder og de udfordringer, de ser. Og dermed også en mulighed for hele tiden at være markedsrelevante og sikre, at vi fortsat leverer de bedste løsninger til vores kunder.

 

Jeg deltager i netværket, da der er gode og relevante input omkring issues, nye features og pragmatiske råd om, hvordan andre tilgår og løser udfordringer. Samtidig har vi mulighed for hurtigt og nemt at få taget relevante topics op, når behovet er der. Det er nemt, uformelt og relevant,” siger Lars Byrialsen, Office 365 Digitaliseringskonsulent, Thisted Kommune.

Bo Overgaard-Høifeldt, konsulent i Globeteam, Infrastruktur
Bo Overgaard-Høifeldt
Konsulent i Globeteam

Vil du høre mere om erfagrupperne ?

Så kontakt Bo Overgaard-Høifeldt, der driver netværkene i dag. 

Mobil: +45 2367 7129

E-mail: boh@globeteam.com

Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler