Globeteam

Eftersyn af e-mailsikkerhed

Sikkerhed

Beskyt virksomheden mod phishing og spoofing med et eftersyn af jeres e-mailsikkerhed

Virksomhedens mailkonti er i stigende grad udsat for forsøg på at kompromittere IT-sikkerheden gennem spoofing og phishing, hvor domænenavnet misbruges i forsøg på at fiske data ud af virksomheden. Globeteam tilbyder et eftersyn af jeres e-mailsikkerhed, hvor vi identificerer risici og forebygger angreb – enkelt, effektivt og uden store omkostninger.

Phishing og spoofing rammer ofte virksomheden gennem medarbejdernes mails og kan have vidtrækkende konsekvenser for virksomheden, dens brugere og data. Både økonomisk, men også hvad angår omdømme. Dertil kommer det efterfølgende arbejde med at genoprette og/eller genetablere IT-miljøet og IT-sikkerheden for brugere og data.

Det er især på vores kunders Office 365 og Exchange platforme, at vi oplever hyppigere forsøg på phishing og spoofing. Selvom I har outsourcet jeres Office eller mail til Microsoft, er det ikke ensbetydende med, at Microsoft tager sig af sikkerheden. De står udelukkende for vedligeholdelse og patching af server-infrastrukturen. 

Se hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at etablere en hybrid arbejdsplads, hvor sikkerhed og fleksibilitet er i fokus

Da jeg fortalte, at jeg gerne ville have sat SPF records, DKIM og DMARC op, sagde han bare ok. Det skal vi nok finde ud. Og så gik han i gang. Næste gang, jeg hørte fra ham, var efter 14 dage, hvor han fortalte, at de var færdige. Det var betryggende med en konsulent, der kendte os, kendte vores miljø, og som vidste hvor faldgruberne i projektet var. Alt i alt fik vi det, vi ville have. Vi fik det hurtigere end forventet. Og han vidste, hvad han talte om. Den tekniske kompetence var meget høj.”

sikkerhed

3 gode grunde til at have styr på
e-mailsikkerheden

Globeteams e-mailsikkerhedseftersyn

Heldigvis kan phishing og spoofing forebygges – og endda med en begrænset investering.  

Globeteam har derfor sammensat et e-mailsikkerhedseftersyn, hvor vi identificerer potentielle risici og  udarbejder en plan for, hvordan I kan forebygge angreb og vedligeholde jeres mailsikkerhed fremadrettet.  

Sikkerhedseftersynet henvender sig til kunder, som anvender Exchange i Office 365, eller som har egne Exchange servere eller et hybrid setup.

I eftersynet kommer vi omkring følgende:  

 • Gennemgang af eksisterende Exchange sikkerhedskonfiguration: 
  • Domæneindstillinger 
  • Anti-phishing- og spoofing-indstillinger (SPF, DKIM, DMARC*)  
  • Exchange Online Protection 
  • Kortlægning af mailflow 
 • Rapportering og anbefaling til aktiviteter: 
  • Forslag til efterfølgende teknisk implementering  
  • Plan for efterfølgende vedligeholdelse 
  • Forslag til brugerinformation og kommunikation om mailsikkerhed 

Globeteams sikkerhedseftersyn gennemføres til en fast pris på kr. 20.000 ekskl. moms og evt. transportudgifter. 

Eventuel justering af sikkerhedsindstillinger på baggrund af rapporten kan gennemføres på timebetaling. 

Du kan læse mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe med at styrke jeres e-mail sikkerhed her

Peder Lind Sørensen Globeteam
Peder Lind Sørensen
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan I kan beskytte jer mod phishing og spoofing. Tlf. +45 3074 7474 eller pls@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler