Globeteam

E-mailsikkerhed

Sikkerhed

Beskyt virksomhedens e-mailkonti mod phishing, malware og ransomware

Alle organisationer har en vigtig opgave i at beskytte data mod eksterne trusler og samtidig sørge for, at medarbejderne ikke uforvarende kompromitterer it-sikkerheden.

En af de største syndere er de e-mails, som virksomhedens legitime brugere sender og modtager. De er hackernes fortrukne genvej til virksomhedens andre systemer og data. Derfor bør du som minimum tage stilling til, hvordan virksomhedens data sikres, når der kommunikeres via e-mail.

Lykkes de it-kriminelle med deres angreb og får adgang til forretningsmæssige systemer og personfølsomme data, kan det have en direkte økonomisk konsekvens og give ridser i imagelakken.

Vi tilbyder derfor en række løsninger til at styrke e-mailsikkerheden, som forebygger og beskytter mod phishing, malware og ransomware, og hjælper medarbejderne med at agere sikkert – og det endda med en begrænset investering.

Du kan se alle Globeteams sikkerhedsydelser her og læse mere om vores øvrige ydelser inden for hybrid arbejdsplads her

Da jeg fortalte, at jeg gerne ville have sat SPF records, DKIM og DMARC op, sagde han bare ok. Det skal vi nok finde ud. Og så gik han i gang. Næste gang, jeg hørte fra ham, var efter 14 dage, hvor han fortalte, at de var færdige. Det var betryggende med en konsulent, der kendte os, kendte vores miljø, og som vidste hvor faldgruberne i projektet var. Alt i alt fik vi det, vi ville have. Vi fik det hurtigere end forventet. Og han vidste, hvad han talte om. Den tekniske kompetence var meget høj.”

sikkerhed

Globeteams løsninger til Office 365 mailsikkerhed

Selvom I som organisation har valgt at outsource jeres mailtjeneste til Microsoft, er det ikke ensbetydende med, at Microsoft tager sig af sikkerheden. De står udelukkende for vedligeholdelse og patching af server-infrastrukturen.

Dog er der gode funktioner til mailbeskyttelse inkluderet i de fleste Office-365 abonnementer til virksomheder. Nedenfor kan du læse om de e-mailsikkerhedsløsninger, som Globeteam anbefaler, kan vejlede om og hjælpe med at implementere.

Data Loss Prevention

Undgå, at følsomme data falder i de forkerte hænder

Globeteam kan hjælpe din virksomhed med at etablere en løsning, som forebygger datatab ved at forhindre, at følsomme data forlader virksomheden via e-mails eller fildeling og falder i de forkerte hænder.

Læs om, hvordan vi kan hjælpe med opsætning af en DLP-løsning

Eftersyn af e-mailsikkerhed

Forebyg phishing og spoofing 

Vi tilbyder et e-mailsikkerhedseftersyn målrettet virksomheder, som anvender Exchange i Office 365. Vi identificerer potentielle risici og udarbejder en plan for, hvordan I kan forebygge og forhindre phishing og spoofing.

Læs om vores sikkerhedseftersyn

Peder Lind Sørensen Globeteam
Peder Lind Sørensen
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe ?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe jer med et eftersyn af jeres e-mailsikkerhed. Tlf. +45 3074 7474 eller pls@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler