Globeteam

Databeskyttelse i Office 365 med Data Loss Prevention

hybrid arbejdsplads

Data Loss Prevention forhindrer, at følsomme data falder i de forkerte hænder

Globeteam kan hjælpe din virksomhed med at etablere en såkaldt Data Loss Prenvention-løsning, der fungerer som et effektivt advarselssystem til at forhindre, at følsomme data forlader virksomheden via e-mails eller deling af filer.

Gennem de seneste år er der sket en eksplosion i antallet af sager med tab af data og information, som har fundet vej til de forkerte hænder. Sager, som let kan kompromittere virksomhedens integritet og have en direkte økonomiske konsekvens i form af erstatningskrav eller bøder for overtrædelse af dataforordninger som GDPR, HIPAA m.fl.

Lækage af data skyldes ofte, at medarbejdere uforvarende kommer til at sende eller dele følsomme data med modtagerne uden for virksomhedens netværk. Brugen af e-mails og programmer til samarbejde og fildeling er en helt naturlig del af vores daglige arbejde, og vi tænker ikke altid over, hvilke data vi deler og sender.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at etablere en hybrid arbejdsplads, hvor fleksibilitet og sikkerhed er i fokus

hybrid arbejdsplads

Fleksibel databeskyttelse med en Data Loss Prevention-løsning

Globeteam kan hjælpe jer med at etablere en løsning til Data Loss Prevention, som forebygger datatab, uden at forhindre medarbejderne i at have de nødvendige adgange til kritiske og personfølsomme data.

En DLP-løsning scanner og identificerer kritisk og sensitiv information inden for Exchange Online, SharePoint online, OneDrive for Business samt Microsoft Teams og gør brugerne opmærksomme på, hvis de er ved at overtræde virksomhedens politikker for deling af data i fx en e-mail eller vedhæftet fil. I kan også vælge helt at blokere for, at en bruger kan sende/dele følsomme data med modtagere uden for virksomhedens netværk.

En Data Loss Prevention-løsning virker ved, at I sætter manuelle eller automatiske regler op på jeres server for, hvilke data der skal klassificeres som følsomme. I kan fx diktere, at alle dokumenter, e-mails og vedhæftninger, som indeholder fx et CPR-nummer, ikke kan forlade virksomheden.

I alt giver DLP mulighed for at markere mere end 105 typer følsomme oplysninger, som bl.a. omfatter:

Det er ligeledes muligt at tilføje flere typer af følsom information, så løsningen passer til lige netop jeres behov.

hybrid arbejdsplads

Globeteam hjælper med opsætning af DLP-politikker og -løsning

Det behøver ikke at være administrativt tungt at komme i gang med DLP. Vi sikrer en implementering, som reducerer falsk/positiver, og som favner jeres politikker bedst mulig.

Vi starter med en workshop, hvor vi sammen definerer designet af jeres løsning. Der opsættes regler for hhv. CPR og GDPR-data – og der udarbejdes guides til hhv. slutbrugere og IT-personalet for brug af disse.

Globeteam tilbyder at hjælpe jer godt fra start og sikkert i mål med Office 365 DLP i et forløb, som indeholder:

Globeteam har leveret DLP-løsninger til en række produktions- og forsyningsvirksomheder såvel som finansielle virksomheder og offentlige myndigheder.

Du kan læse mere om Globeteams sikkerhedsydelser her

hybrid arbejdsplads

Globeteam er certificeret Microsoft Solutions Partner

Globeteam er certificeret Microsoft Solutions Partner inden for de 5 kompetenceområder, som vi arbejder med på Microsoft-platformen – herunder security. I tillæg til vores solutions partnerskaber har vi desuden flere Microsoft Specializations inden for sikkerhed.

For vores kunder er partnerskabet og specialiseringerne en garanti for, at vores konsulenter har dokumenteret erfaring og ekspertise i form af certificeringer og tests.

Globeteam er certificeret Microsoft Solutions partner inden for security
Peder Lind Sørensen Globeteam
Peder Lind Sørensen
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe ?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe jer med Data Loss Prevention. Tlf. +45 3074 7474 eller pls@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler