Om Globeteam

Fødereret identitets- og adgangsstyring: Foranalyse

Få udformet business case og beslutningsgrundlag for identitets- og adgangsstyring

Overvejer I at implementere en fødereret løsning til identitets- og adgangsstyring? Eller har I allerede en mindre løsning, som I ønsker at udvide eller anvende mere optimalt?

En løsning til identitets- og adgangsstyring udgør et væsentligt element i IT-infrastrukturen og anvendes af alle i organisationen. Globeteam kan hjælpe med at designe og implementere en løsning, som er skræddersyet til jeres behov

Workshop sætter fokus på forretningsmæssige og tekniske behov i relation til identitets- og adgangsstyring

Tekst hvor der står workshop

For at sikre at I får det størst mulige forretningsmæssige udbytte af jeres løsning, anbefaler vi, at I gennemfører en workshop med vores konsulenter. Her vil vi typisk interviewe en række repræsentanter fra organisationen for at afdække deres udfordringer og behov i relation til identitets- og adgangsstyring.

Ligeledes vil vi i fællesskab gennemgå jeres eksisterende IT-infrastruktur. Dels for at identificere, om I har de tekniske forudsætninger på plads, der skal til for at implementere en fødereret løsning. Vi kigger samtidig på, hvordan I autentificerer brugere mod forskellige systemer, opbevarer deres informationer, samt hvilke applikationer og logins de anvender.

På den baggrund udarbejder vi en business case, som viser de direkte besparelser og effektiviseringsgevinster, samt kommer med et oplæg på design af løsningen.

Læs mere om gevinster og besparelser ved fødereret identitets- og adgangsstyring

Det får I ud af en foranalyse

Megafon som fortæller om fordelene ved en workshop om identites-og adgangsstyring Som led i workshoppen kigger vi også på de langsigtede muligheder med en fødereret løsning til identitets- og adgangsstyring. Hvilke gevinster kan I høste af allerede planlagte digitaliseringsprojekter og hvilke fremtidige aktiviteter, vil I kunne få værdi af.

Med en workshop sikrer vi, at I får:

• Løsningsdesign til en fremtidssikret føderationsløsning, der understøtter jeres digitaliseringsstrategi.
• Optimalt udbytte på tværs af alle forretningsområder.
• En detaljeret beskrivelse af den tekniske løsning og en trindelt plan for, hvordan og i hvilket tempo det er mest hensigtsmæssigt for jer at tage føderationsteknologien i brug
• Businesscase og evt. beslutningsoplæg til ledelsen

En erfaren leverandør af fødereret identitets- og adgangsstyring

I Globeteam har vi opbygget en helt unik kompetence inden for fødereret identitets- og adgangsstyring. Siden 2007 har vi leveret løsninger baseret på ADFS og Safewhere til både offentlige og private organisationer. Herunder bl.a. Odense KommuneModerniseringsstyrelsen og Ennova.

Spørgsmål? Kontakt:

Peter Langvad
E-mail: pl@globeteam.com
Mobil: +45 30864343

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?