Mød Globeteams Leadership & Change-enhed

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Kender du nogen på billedet?

Hvis du gør, så ved du sikkert, at der er tale om en flok senior ledelseskonsulenter, der ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og tage fat på problemerne. Disse folk er ikke omkranset af en busfuld juniorkonsulenter, men kan selv forestå analyserne, skrive notaterne og udarbejde de nødvendige slides. De kan selv analysere problemstillinger og forstå de djævelske detaljer som grundlag for pragmatiske løsninger.

 

Kunderne kender holdet fra løsning af ledelsesopgaver i komplekse projekter i roller som eksempelvis projekt- og programledere, product owners (PO), release train engineers (RTE) eller gennem udfyldelse af temporære lederroller indenfor IT-drift og vedligeholdelse. Du kan som leder sagtens sende en af dem som vikar og stedfortræder. Projekterne spænder vidt i alt fra foranalyse, systemudvikling, sourcing, kontraktstyring til implementerings- og forandringsstyring.

Her er ikke lærebogsagtige foredrag om, hvordan ting (burde) forholder sig i teorien, men praktiske løsninger afstemt med kundens folk og anvist i et tempo og en implementeringstakt alle kan leve videre i. Løsninger overdrages til kundens folk og ledelse – her efterlades ingen, og resultater sikres gennem tillid og forståelse. Denne evne medfører ofte, at Jens & Co. indgår i langvarige og tætte kunderelationer som opdragsgivers betroede medarbejdere.

Teamet er sammensat ud fra kendte resultater, demonstrerede evner, gensidig respekt og ikke mindst en god portion ”menneskelighed”.

En konsulent i vores Leadership & Change-enhed besidder en kombination af en robust konsulentbaggrund og en bunke ledelseserfaring – disse folk ved godt, hvad der skal til, for at en styregruppe og en ledelse føler sig trygge med projektets retning og fremdrift. De har selv siddet i den varme stol.

Hvis du nu ikke kender nogen af ledelseskonsulenterne på billedet – så burde du måske kontakte Jens Herman Krebs på jhk@globeteam.com eller mobil +45 4240 4942

På billedet ses Jens Herman Krebs, Jakob Thorsø Nielsen, Mette Rahlff, Carsten Olesen, Paul Halberg, Michael Pedersen, Anja Pelle, Preben Thalund Madsen og Martin Pedersen.

Andre læste også
Globeteam hjælper med NIS2 compliance - prøv vores NIS2 Assessment Tool
10. november 2022
Deltag i webinar: NIS2 direktivet er vedtaget. Hvad betyder det for dig?
På dette webinar gennemgår vi NIS2-direktivets indhold, så du får en bedre forståelse af, hvilke krav din organisation kigger ind i, hvis I er omfattet af direktivet.
Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
3. november 2022
Deltag i webinar: Windows 365 vs Azure Virtual Desktop
På dette webinar dykker vi ned i såvel Windows 365 som Azure Virtuel Desktop og deler vores erfaringer med implementering i forskellige scenarier, så du kan blive skarp på, hvilken platform I skal vælge.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler