Mød Globeteams Leadership & Change-enhed

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Kender du nogen på billedet?

Hvis du gør, så ved du sikkert, at der er tale om en flok senior ledelseskonsulenter, der ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og tage fat på problemerne. Disse folk er ikke omkranset af en busfuld juniorkonsulenter, men kan selv forestå analyserne, skrive notaterne og udarbejde de nødvendige slides. De kan selv analysere problemstillinger og forstå de djævelske detaljer som grundlag for pragmatiske løsninger.

Globeteam leadership & change

Kunderne kender holdet fra løsning af ledelsesopgaver i komplekse projekter i roller som eksempelvis projekt- og programledere, product owners (PO), release train engineers (RTE) eller gennem udfyldelse af temporære lederroller indenfor IT-drift og vedligeholdelse. Du kan som leder sagtens sende en af dem som vikar og stedfortræder. Projekterne spænder vidt i alt fra foranalyse, systemudvikling, sourcing, kontraktstyring til implementerings- og forandringsstyring.

Her er ikke lærebogsagtige foredrag om, hvordan ting (burde) forholder sig i teorien, men praktiske løsninger afstemt med kundens folk og anvist i et tempo og en implementeringstakt alle kan leve videre i. Løsninger overdrages til kundens folk og ledelse – her efterlades ingen, og resultater sikres gennem tillid og forståelse. Denne evne medfører ofte, at Jens & Co. indgår i langvarige og tætte kunderelationer som opdragsgivers betroede medarbejdere.

Teamet er sammensat ud fra kendte resultater, demonstrerede evner, gensidig respekt og ikke mindst en god portion ”menneskelighed”.

En konsulent i vores Leadership & Change-enhed besidder en kombination af en robust konsulentbaggrund og en bunke ledelseserfaring – disse folk ved godt, hvad der skal til, for at en styregruppe og en ledelse føler sig trygge med projektets retning og fremdrift. De har selv siddet i den varme stol.

Hvis du nu ikke kender nogen af ledelseskonsulenterne på billedet – så burde du måske kontakte Jens Herman Krebs på jhk@globeteam.com eller mobil +45 4240 4942

På billedet ses Jens Herman Krebs, Jakob Thorsø Nielsen, Mette Rahlff, Carsten Olesen, Paul Halberg, Michael Pedersen, Anja Pelle, Preben Thalund Madsen og Martin Pedersen.

Andre læste også
22. september 2023
Studentermedhjælper: Business support for områdedirektør
Vi søger en udadvendt og effektiv studentermedhjælper til at supportere ledelsesteamet i vores driftsenhed, Globeteam Managed Services
7. juli 2023
Globeteam underskriver rammeaftale på 85 mio. kr. med Rigspolitiet
Gennem den 4-årige rammeaftale skal Globeteam levere rådgivning og løsninger inden for bl.a. sikkerhed, arkitektur, design og udvikling.
6. juli 2023
Globeteam underskriver 7-årig aftale med Social- og Boligstyrelsen
Globeteam skal over de næste syv år udvikle, implementere og vedligeholde en ny IT-løsning, Tolkeportalen, som understøtter Social- og Boligstyrelens forvaltning af tolkeordningen til borgere med et hørehandicap.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler