Om Globeteam

Mød Globeteams Leadership & Change-enhed

Kender du nogen på billedet?

Hvis du gør, så ved du sikkert, at der er tale om en flok senior ledelseskonsulenter, der ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og tage fat på problemerne. Disse folk er ikke omkranset af en busfuld juniorkonsulenter, men kan selv forestå analyserne, skrive notaterne og udarbejde de nødvendige slides. De kan selv analysere problemstillinger og forstå de djævelske detaljer som grundlag for pragmatiske løsninger.

Kunderne kender holdet fra løsning af ledelsesopgaver i komplekse projekter i roller som eksempelvis projekt- og programledere, product owners (PO), release train engineers (RTE) eller gennem udfyldelse af temporære lederroller indenfor IT-drift og vedligeholdelse. Du kan som leder sagtens sende en af dem som vikar og stedfortræder. Projekterne spænder vidt i alt fra foranalyse, systemudvikling, sourcing, kontraktstyring til implementerings- og forandringsstyring.

Her er ikke lærebogsagtige foredrag om, hvordan ting (burde) forholder sig i teorien, men praktiske løsninger afstemt med kundens folk og anvist i et tempo og en implementeringstakt alle kan leve videre i. Løsninger overdrages til kundens folk og ledelse – her efterlades ingen, og resultater sikres gennem tillid og forståelse. Denne evne medfører ofte, at Jens & Co. indgår i langvarige og tætte kunderelationer som opdragsgivers betroede medarbejdere.

Teamet er sammensat ud fra kendte resultater, demonstrerede evner, gensidig respekt og ikke mindst en god portion ”menneskelighed”.

En konsulent i vores Leadership & Change-enhed besidder en kombination af en robust konsulentbaggrund og en bunke ledelseserfaring – disse folk ved godt, hvad der skal til, for at en styregruppe og en ledelse føler sig trygge med projektets retning og fremdrift. De har selv siddet i den varme stol.

Hvis du nu ikke kender nogen af ledelseskonsulenterne på billedet – så burde du måske kontakte Jens Herman Krebs på jhk@globeteam.com eller mobil +45 4240 4942

På billedet ses Jens Herman Krebs, Jakob Thorsø Nielsen, Mette Rahlff, Carsten Olesen, Paul Halberg, Michael Pedersen, Anja Pelle, Preben Thalund Madsen og Martin Pedersen.

Jens Herman Krebs fra Globeteam

For mere information, kontakt:

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?