Microsoft Specialization på Cloud Security

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam har som den første partner i Danmark opnået alle 4 Microsoft-specialiseringer inden for sikkerhed

Microsoft har som led i en yderligere specialisering af deres partnere lanceret en række nye Specializations bl.a. inden for kategorien sikkerhed. En Specialization er en overbygning på solutions partnerskaberne, som viser, at partneren ikke blot har tekniske kompetencer, men også relevante kundecases og stor praktisk erfaring inden for det specialiserede område.

Som den første og hidtil eneste Microsoft-partner i Danmark har Globeteam nu opnået alle 4 specialiseringer i kategorien ”Security”. Den seneste i rækken er Microsoft Specialization på Cloud Security.

Specialiseringen på Cloud Security er opnået på baggrund af vores omfattende erfaring og ekspertise med at levere sikkerhedsløsninger på tværs af Microsoft Azure-, hybrid- og multicloud-miljøer hos vores kunder.

Tanya Helene Christensen, Business Group Lead for Modern Work & Security, Microsoft Danmark, ønsker Globeteam tillykke:

”Med den kontinuerligt stigende IT-sikkerhedstrussel vi ser i markedet, er end-to-end sikkerhed vigtigere end nogensinde før. Derfor er det essentielt, at vores partnere kan være med til at understøtte denne agenda hos vores kunder med den korrekte rådgivning og hjælp.

Globeteam har som den første partner i Danmark opnået alle fire Specializations inden for sikkerhedskategorien. Vi værdsætter de investeringer, Globeteam har lavet, og de har nu bevis på, at de har erfaringerne og kompetencerne til at hjælpe med at sikre danske virksomheder. Et stort tillykke herfra!”

Du kan læse mere om vores øvrige Specializations inden for sikkerhed her:

Microsoft Specialization på Identity and Access Management

Microsoft Specialization på Threat Protection

Sikkerhed og Cloud

 I vores store temarække om cybersikkerhed ”Stay safe, start smart” kan du få indblik i Globeteams mange kompetencer inden for sikkerhed.

Læs mere om vores Cloud ydelser her

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
2. november 2023
Globeteam og Microsoft inviterer til sikkerhedsseminar d. 29/11
I samarbejde med Microsoft inviterer Globeteam til formiddagsseminar om den integrerede sikkerhedsmodel med XDR og SIEM. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler