Globeteam tildelt Microsoft Advanced Specialization på Threat Protection

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin

Endnu en Microsoft specialisering er i hus. Denne gang på Threat Protection

Microsoft har for nyligt lanceret en række nye advanced specializations inden for sikkerhed. Som den første og hidtil eneste Microsoft partner i Danmark er Globeteam blevet tildelt to advanced specializations inden for sikkerhed, denne gang inden for Threat Protection. I forrige uge opnåede vi Microsoft Advanced Specialization på Identity and Access Management.

De to advanced specializations er overbygninger på vores i forvejen stærke guldpartnerskab indenfor Security, og giver os som den første og pt. eneste partner i Danmark mulighed for at vise såvel kompetencer som referencer indenfor opbygningen af en komplet Microsoft Defender og Azure Sentinel sikkerhedsplatform.

Joakim Grepperud, Sr. Product Marketing Manager, Security, Compliance, and Identity, Microsoft Western Europe, udtaler:

“Security is the foundation for innovation, and managing it is like a triathlon. It’s no longer sufficient to be best in just one exercise, having a broad set of cybersecurity skills is essential to protect people and data. We are incredibly proud to see Globeteam, as the first Danish security partner, to be awarded advanced specializations for both Threat Protection and Identity & Access Management.”

Peder Lind Sørensen, ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft, siger:

”Sikkerhed er en vigtig del af vores kunders hverdag. Hvad enten det handler om sikkerhed i relation til at beskytte sig mod de stigende cybertrusler eller i relation til digitaliseringsagendaen, ser vi et stigende fokus hos vores kunder i, at sikkerhed skal være dybt integreret i deres applikationer, infrastruktur og cloud platforme. Derfor har vi hos Globeteam valgt at specialisere os yderligere indenfor Microsofts sikkerhedspalette.”

Læs mere om Globeteams Advanced Specialization på Identity and Access Management

Læs mere om Globeteams palette af sikkerhedsydelser

Andre læste også
Globeteam styrker ledelsen
15. august 2022
Globeteam styrker ledelsen
Globeteam styrker den øverste ledelse med udnævnelserne af Søren Henriksen, som ansvarlig for vores konsulentforretning og Gorm Christiansen som ansvarlig for salgs- og markedsorganisation. De to indtræder samtidig i Globeteams ledelse.
2. august 2022
Erfagrupper
I 2020 etablerede vi to brugernetværk med fokus på Microsoft Teams. I dag har netværkene samlet set 130 deltagere. Vil du også deltage?
HR
8. juli 2022
Skærpet fokus på rekruttering, onboarding og fastholdelse
I Globeteam har vi de sidste år haft fokus på flere initiativer, der foruden vores forretningsmodel kan styrke vores position som en attraktiv konsulentvirksomhed med plads til udvikling og selvledelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler