Globeteam tildelt Microsoft Specialization på Identity and Access Management

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Tildelingen af Microsoft Specialization dokumenterer vores ekspertise i at levere identitets- og adgangsstyring, som styrker virksomhedens sikkerhed.

Microsoft har for nyligt lanceret en række nye specializations inden for sikkerhed. Som den første og hidtil eneste Microsoft partner i Danmark er Globeteam blevet tildelt en Specialization på Identity and Access Management.

For Globeteams kunder er specialiseringen en garanti for, at vores konsulenter har dybdegående erfaring og ekspertise samt dokumenteret succes med at levere løsninger inden for identitets- og adgangsstyring, som effektivt beskytter virksomhedens data ved at sikre, at de rette brugere har sikker adgang til de nødvendige systemer.

Tanya Helene Christensen, divisionschef for Modern Work & Security, Microsoft Danmark, ønsker Globeteam tillykke med specialiseringen:

I en verden hvor vi arbejder mere digital og mobilt, og trusselsbilledet konstant udvikler sig, spiller it sikkerhed en stadig større rolle i, at vores kunders ansatte kan arbejde produktivt og sikkert. Det har derfor stor betydning for Microsoft, at vores partnere kan understøtte kunderne på denne rejse. Derfor har vi også for nyligt lanceret en række nye Advanced Specializations indenfor netop sikkerhed, hvor Globeteam er den første partner i Danmark til at opnå Advanced Specialization i Identity & Access Management. Vi værdsætter Globeteams investeringer i at vise vejen, og ønsker Globeteam stort tillykke med specialiseringen.

Peder Lind Sørensen, ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft, siger: 

Med det stigende fokus vores kunder har på sikkerhed, er det essentielt, at vi tager deres udfordringer seriøst og kan assistere dem kontinuerligt med at forbedre sikkerheden. Et af de sikkerhedselementer, vi ser som grundlæggende, er identitets- og adgangsstyring – hvorfor vi med denne specialisering nu har dokumentation for, at vi har såvel certificerede konsulenter, den teoretiske tilgang, som den praktiske erfaring med at hjælpe vores kunder med et sikkert fundament for identitetsstyring i deres miljø.

Læs mere om vores kompetencer inden for identits- og adgangsstyring

Andre læste også
21. marts 2024
Webinar: Beskyt virksomhedens operationelle teknologi (OT) mod cybertrusler
På webinaret får du overblik over væsentlige sikkerhedsproblematikker, som går på tværs af IT & OT, samt input til hvordan I kan styrke det samlede sikkerhedsniveau i organisationen.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler