Om Globeteam

Globeteam tildelt Microsoft Advanced Specialization på Identity and Access Management

Tildelingen dokumenterer vores ekspertise i at levere identitets- og adgangsstyring, som styrker virksomhedens sikkerhed.

Microsoft har for nyligt lanceret en række nye advanced specializations inden for sikkerhed. Som den første og hidtil eneste Microsoft partner i Danmark er Globeteam blevet tildelt Advanced Specialization på Identity and Access Management.

For Globeteams kunder er specialiseringen en garanti for, at vores konsulenter har dybdegående erfaring og ekspertise samt dokumenteret succes med at levere løsninger inden for identitets- og adgangsstyring, som effektivt beskytter virksomhedens data ved at sikre, at de rette brugere har sikker adgang til de nødvendige systemer.

Tanya Helene Christensen, divisionschef for Modern Work & Security, Microsoft Danmark, ønsker Globeteam tillykke med specialiseringen:

I en verden hvor vi arbejder mere digital og mobilt, og trusselsbilledet konstant udvikler sig, spiller it sikkerhed en stadig større rolle i, at vores kunders ansatte kan arbejde produktivt og sikkert. Det har derfor stor betydning for Microsoft, at vores partnere kan understøtte kunderne på denne rejse. Derfor har vi også for nyligt lanceret en række nye Advanced Specializations indenfor netop sikkerhed, hvor Globeteam er den første partner i Danmark til at opnå Advanced Specialization i Identity & Access Management. Vi værdsætter Globeteams investeringer i at vise vejen, og ønsker Globeteam stort tillykke med specialiseringen.

Peder Lind Sørensen, ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft, siger: 

Med det stigende fokus vores kunder har på sikkerhed, er det essentielt, at vi tager deres udfordringer seriøst og kan assistere dem kontinuerligt med at forbedre sikkerheden. Et af de sikkerhedselementer, vi ser som grundlæggende, er identitets- og adgangsstyring – hvorfor vi med denne specialisering nu har dokumentation for, at vi har såvel certificerede konsulenter, den teoretiske tilgang, som den praktiske erfaring med at hjælpe vores kunder med et sikkert fundament for identitetsstyring i deres miljø.

Læs mere om vores kompetencer inden for identits- og adgangsstyring Identitets- og adgangsstyring I Få kontrol over adgangen til jeres data (globeteam.com)

Linkedin

For mere information, kontakt:
Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?