“Jeg har gennem årene opdaget, at jeg altid ender der, hvor kriserne er.”

Skrevet af
Globeteam
Interview

Del indlæg

Artikel bragt i ITWatch

Globeteams hold, der skal redde kuldsejlede it-projekter, har både offentlige og private projekter, men problemerne er forskellige, siger chefen i spidsen.

Artiklen er bragt i ITWatch den 11. juli 2018.

Jens Herman Krebs står i spidsen for Globeteams gruppe af konsulenter, der under navnet Project Assurance skal udrede kuldsejlede it-projekter.

Det kan du læse mere om her

Han forklarer, at det inspirerer ham at arbejde med den slags projekter, fordi de er kritisk vigtige for kunden.

Og så indbefatter de alt fra ledelse, teknisk forståelse og forhandlingsevner på en gang. Derfor var det oplagt for mig, at gøre det her på fuld tid,” siger han og tilføjer, “at man virkelig mærker, at man gør en forskel for kunden på denne måde.”

Læs resten af artiklen her. ITWatch tilbyder et gratis og uforpligtende prøveabonnement i 14 dage. Du skal blot indtaste navn og e-mail.

Andre læste også
Globeteams erfarne konsulenter rådgiver omkring IT-sourcing
15. november 2022
Understøtter jeres outsourcingkontrakt en agil udviklingsstrategi?
Stiger prisen på jeres outsourcingkontrakt pga. de høje elektricitetspriser? Så er det måske nu, I skal tage en dialog med leverandøren om at skrue op for agiliteten
9. november 2022
Morgenmøde: Risikerer din virksomhed store prisstigninger på jeres IT-leverancer?
Kom til morgenmøde den 24. november og få svar på, om jeres IT-leverandør har lov til at hæve prisen som følge af de stigende energipriser, og hvilke muligheder I i så fald har for at optimere kontrakten.
Prisstigninger er en oplagt mulighed for at revurdere kvaliteten af IT-sourcing services og leverancer i jeres outsourcingkontrakt
7. november 2022
Er det tid til at genbesøge jeres outsourcingkontrakt?
Stiger prisen på jeres outsourcingkontrakt pga. de høje elektricitetspriser? Det er en oplagt anledning til at revurdere kvaliteten af services & leverancer. Få vores bud på, hvilke spørgsmål I med fordel kan stille.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler