Årets mest læste

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Disse 3 temaer fangede jeres opmærksomhed i 2019

Vi ser tilbage på året, der gik, og har her samlet de 3 temaer, som fik flest klik i 2019.

Fik du hilst på Globeteams hold af Microsoft Teams-konsulenter? Og fik du læst vores input til, hvordan din virksomhed får et godt afsæt for jeres cloud-rejse, eller set vores anbefalinger til, hvordan I sikrer et skarpt fokus på adoption i jeres Office 365-projekt?

Læs eller genlæs:

1. Microsoft Teams

Allerede i 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil satse på Teams som kernen i deres samarbejdsplatform, og interessen for Teams har derfor været stor i 2019. Med god grund – platformen samler chat, telefoni, video, mødefunktioner og fildeling, og integrerer med både den øvrige Office 365-platform og tredjepartsløsninger.

2. Migrering til skyen og cloud som udviklingsplatform

De fleste er ikke længere i tvivl om, at virksomheden skal i cloud, men hvordan starter I bedst jeres cloud-rejse – skal det være et strategisk fokus eller et konkret forretningsbehov, der danner afsæt? Find inspiration i vores tema om cloud, hvor vi sætter fokus på forskellige indgangsvinkler til skyen og på cloud som udviklingsplatform.

3. Office 365 forankring og adoption

Mange virksomheder er i gang med eller har implementeret Office 365. Med Office 365 kan I arbejde med Microsofts velkendte programmer og får nye muligheder for at arbejde langt mere effektivt på tværs af teams og afdelinger. Men en succesfuld udrulning af Office 365 stiller krav til ejerskab i såvel forretningen som i IT – der skal ske en forankring (eller adoption) af anvendelsen og driften.

I 2020 bliver det første tema, vi sætter fokus på, IT-sikkerhed og compliance.

Se alle vores temaserier her og følg med på LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du også interesserer dig for den digitale dagsorden.

Andre læste også
1. maj 2024
Globeteam er nomineret til Microsoft Partner Award i Modern Work
Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorien Modern Work, når Microsoft uddeler deres partner award den 23. maj ved årets Partner Awards Show.
2. november 2023
SAP S/4HANA – få styr på roadmap og migreringsstrategi
Realiser det fulde forretningspotentiale af SAP S/4HANA med en målrettet køreplan & strategi for migreringen. I denne artikel deler SAP ekspert Aamir Bilal Chaudhry sine erfaringer omkring roadmap og valg af migreringsstrategi
3. oktober 2023
Mød Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam
Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam, fortæller om, hvordan han har fokus på at hjælpe kunderne med at høste den fulde forretningsværdi af deres nye SAP S/4HANA-platform

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler