Om Globeteam

Årets mest læste

Disse 3 temaer fangede jeres opmærksomhed i 2019

Vi ser tilbage på året, der gik, og har her samlet de 3 temaer, som fik flest klik i 2019.

Fik du hilst på Globeteams hold af Microsoft Teams-konsulenter? Og fik du læst vores input til, hvordan din virksomhed får et godt afsæt for jeres cloud-rejse, eller set vores anbefalinger til, hvordan I sikrer et skarpt fokus på adoption i jeres Office 365-projekt?

Læs eller genlæs:

1. Microsoft Teams

Globeteams hold af Microsoft Teams konsulenter

Allerede i 2018 meddelte Microsoft, at de fremover vil satse på Teams som kernen i deres samarbejdsplatform, og interessen for Teams har derfor været stor i 2019. Med god grund – platformen samler chat, telefoni, video, mødefunktioner og fildeling, og integrerer med både den øvrige Office 365-platform og tredjepartsløsninger.

2. Migrering til skyen og cloud som udviklingsplatform

De fleste er ikke længere i tvivl om, at virksomheden skal i cloud, men hvordan starter I bedst jeres cloud-rejse – skal det være et strategisk fokus eller et konkret forretningsbehov, der danner afsæt? Find inspiration i vores tema om cloud, hvor vi sætter fokus på forskellige indgangsvinkler til skyen og på cloud som udviklingsplatform.

3. Office 365 forankring og adoption

Mange virksomheder er i gang med eller har implementeret Office 365. Med Office 365 kan I arbejde med Microsofts velkendte programmer og får nye muligheder for at arbejde langt mere effektivt på tværs af teams og afdelinger. Men en succesfuld udrulning af Office 365 stiller krav til ejerskab i såvel forretningen som i IT – der skal ske en forankring (eller adoption) af anvendelsen og driften.

 

I 2020 bliver det første tema, vi sætter fokus på, IT-sikkerhed og compliance.

Se alle vores temaserier her og følg med på LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du også interesserer dig for den digitale dagsorden.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?