Værdiskabende implementering af Casewhere

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Del på facebook
Del på linkedin

Vi hjælper jer med at opnå den bedst mulige digitalisering af jeres processer i Casewhere

I Casewhere-projekter er Globeteams rolle ikke kun at implementere platformen rent teknisk.

Vi tager oftest totalansvaret i projekterne, hvor vores erfarne projektledere, forretningsarkitekter og løsningsarkitekter har en tæt dialog med jeres projektteam om gennemførelsen. Se beskrivelse af parkeringsløsningen i Københavns Kommune som et eksempel.

Men I kan være forskellige steder i jeres “rejse” hen mod en fremtidig digitalisering:

  • Ofte er projekterne en følge af et større udbud, hvor I er kommet langt I jeres forretningskrav og prioriteringer.
  • I andre tilfælde vil I være mere søgende efter at afklare hvilke processer, der skal digitaliseres, og hvordan det skal ske.


I begge situationer vil vores erfarne konsulenter gå efter at finde den bedst mulige digitalisering med Casewhere inden for de givne rammer, og vi vil udfordre (i positiv forstand) jeres overvejelser og beslutninger.

Hvis I ikke er så langt i jeres overvejelser, vil vi i tæt dialog med jer stille mulige løsningsalternativer op og som følge af den store konfigurerbarhed i Casewhere foretage såkaldt “rapid prototyping”. Her vil vi inden for kort tid konfigurere prototyper for en eller flere processer, så I konkret kan vurdere perspektiverne ved at digitalisere processerne. Dette giver et godt fundament for at træffe beslutninger og vurdere hvilke processer, der har størst potentiale.

Hvis I er et skridt længere i overvejelserne og fx har gennemført et udbud med forudgående forretningsafklaringer og behovsopgørelse, er rammerne selvfølgelig en del snævrere, men vi vil stadig hjælpe jer med at komme helt i mål  med forretningsafklaringerne og med brug af rapid prototyping fastlægge sammen med jer, hvad der konkret er den bedste implementering i Casewhere.

Globeteams parkeringsløsning er ideel til kommunerFå optimeret jeres sagsbehandling med vores platform til procesautomatisering 

Casewhere er en unik løsning til procesautomatisering, som er udviklet på baggrund af vores erfaringer med digitalisering og optimering af processer og arbejdsgange i både stat, kommune og private virksomheder.

Læs mere om vores unikke løsning til procesautomatisering

Andre læste også
Globeteam kan hjælpe jer med at leve op til det nye NIS2 direktiv
16. maj 2022
Nyt NIS2 direktiv skal sikre et højt ensartet niveau af cyber- og informationssikkerhed
EU har d. 13. maj 2022 opnået enighed om teksten til NIS2 direktivet, som derfor kan forventes at blive vedtaget inden for kort tid. Direktivet har fokus på at sikre tilgængeligheden af de samfundsvigtige tjenester.
Billede til illustration af gevinstrealisering, hvor dame høster frugt
14. februar 2022
Gevinstrealisering – behøver det være svært?
Ingen offentlige myndigheder er i tvivl om, at det er vigtigt at få værdi ud af sine projekter – men hvorfor lykkes man så sjældent med gevinstrealisering? Globeteam har nogle bud – og en vej frem.
Illustration af forandringer, brainstorm med post-its
8. februar 2022
Få strategien ud af PowerPointen og skab reelle forandringer
Det kan være svært nok i sig selv at få udarbejdet en strategi for en digital forandring, men det er ofte en endnu større udfordring at omsætte strategidokumentet (eller PowerPointen) til reelle forandringer i organisationen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler