Værdiskabende implementering af Casewhere

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vi hjælper jer med at opnå den bedst mulige digitalisering af jeres processer i Casewhere

I Casewhere-projekter er Globeteams rolle ikke kun at implementere platformen rent teknisk.

Vi tager oftest totalansvaret i projekterne, hvor vores erfarne projektledere, forretningsarkitekter og løsningsarkitekter har en tæt dialog med jeres projektteam om gennemførelsen. Se beskrivelse af parkeringsløsningen i Københavns Kommune som et eksempel.

Men I kan være forskellige steder i jeres “rejse” hen mod en fremtidig digitalisering:

  • Ofte er projekterne en følge af et større udbud, hvor I er kommet langt I jeres forretningskrav og prioriteringer.
  • I andre tilfælde vil I være mere søgende efter at afklare hvilke processer, der skal digitaliseres, og hvordan det skal ske.

I begge situationer vil vores erfarne konsulenter gå efter at finde den bedst mulige digitalisering med Casewhere inden for de givne rammer, og vi vil udfordre (i positiv forstand) jeres overvejelser og beslutninger.

Hvis I ikke er så langt i jeres overvejelser, vil vi i tæt dialog med jer stille mulige løsningsalternativer op og som følge af den store konfigurerbarhed i Casewhere foretage såkaldt “rapid prototyping”. Her vil vi inden for kort tid konfigurere prototyper for en eller flere processer, så I konkret kan vurdere perspektiverne ved at digitalisere processerne. Dette giver et godt fundament for at træffe beslutninger og vurdere hvilke processer, der har størst potentiale.

Hvis I er et skridt længere i overvejelserne og fx har gennemført et udbud med forudgående forretningsafklaringer og behovsopgørelse, er rammerne selvfølgelig en del snævrere, men vi vil stadig hjælpe jer med at komme helt i mål  med forretningsafklaringerne og med brug af rapid prototyping fastlægge sammen med jer, hvad der konkret er den bedste implementering i Casewhere.

 

Få optimeret jeres sagsbehandling med vores platform til procesautomatisering 

Casewhere er en unik løsning til procesautomatisering, som er udviklet på baggrund af vores erfaringer med digitalisering og optimering af processer og arbejdsgange i både stat, kommune og private virksomheder.

Læs mere om vores unikke løsning til procesautomatisering

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
2. november 2023
SAP S/4HANA – få styr på roadmap og migreringsstrategi
Realiser det fulde forretningspotentiale af SAP S/4HANA med en målrettet køreplan & strategi for migreringen. I denne artikel deler SAP ekspert Aamir Bilal Chaudhry sine erfaringer omkring roadmap og valg af migreringsstrategi
3. oktober 2023
Mød Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam
Lars Lykke Olsen, SAP-konsulent hos Globeteam, fortæller om, hvordan han har fokus på at hjælpe kunderne med at høste den fulde forretningsværdi af deres nye SAP S/4HANA-platform

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler