Værdiskabende implementering af Casewhere

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vi hjælper jer med at opnå den bedst mulige digitalisering af jeres processer i Casewhere

I Casewhere-projekter er Globeteams rolle ikke kun at implementere platformen rent teknisk.

Vi tager oftest totalansvaret i projekterne, hvor vores erfarne projektledere, forretningsarkitekter og løsningsarkitekter har en tæt dialog med jeres projektteam om gennemførelsen. Se beskrivelse af parkeringsløsningen i Københavns Kommune som et eksempel.

Men I kan være forskellige steder i jeres “rejse” hen mod en fremtidig digitalisering:

  • Ofte er projekterne en følge af et større udbud, hvor I er kommet langt I jeres forretningskrav og prioriteringer.
  • I andre tilfælde vil I være mere søgende efter at afklare hvilke processer, der skal digitaliseres, og hvordan det skal ske.


I begge situationer vil vores erfarne konsulenter gå efter at finde den bedst mulige digitalisering med Casewhere inden for de givne rammer, og vi vil udfordre (i positiv forstand) jeres overvejelser og beslutninger.

Hvis I ikke er så langt i jeres overvejelser, vil vi i tæt dialog med jer stille mulige løsningsalternativer op og som følge af den store konfigurerbarhed i Casewhere foretage såkaldt “rapid prototyping”. Her vil vi inden for kort tid konfigurere prototyper for en eller flere processer, så I konkret kan vurdere perspektiverne ved at digitalisere processerne. Dette giver et godt fundament for at træffe beslutninger og vurdere hvilke processer, der har størst potentiale.

Hvis I er et skridt længere i overvejelserne og fx har gennemført et udbud med forudgående forretningsafklaringer og behovsopgørelse, er rammerne selvfølgelig en del snævrere, men vi vil stadig hjælpe jer med at komme helt i mål  med forretningsafklaringerne og med brug af rapid prototyping fastlægge sammen med jer, hvad der konkret er den bedste implementering i Casewhere.

Globeteams parkeringsløsning er ideel til kommunerFå optimeret jeres sagsbehandling med vores platform til procesautomatisering 

Casewhere er en unik løsning til procesautomatisering, som er udviklet på baggrund af vores erfaringer med digitalisering og optimering af processer og arbejdsgange i både stat, kommune og private virksomheder.

Læs mere om vores unikke løsning til procesautomatisering

Andre læste også
29. november 2022
Sådan reducerer du risikoen for, at jeres SAP S/4HANA-projekt bliver forsinket
Overgangen fra ældre versioner af SAP til SAP S/4HANA er en opgave med højt strategisk fokus og stor betydning for forretningen.
Globeteams erfarne konsulenter rådgiver omkring IT-sourcing
15. november 2022
Understøtter jeres outsourcingkontrakt en agil udviklingsstrategi?
Stiger prisen på jeres outsourcingkontrakt pga. de høje elektricitetspriser? Så er det måske nu, I skal tage en dialog med leverandøren om at skrue op for agiliteten
9. november 2022
Morgenmøde: Risikerer din virksomhed store prisstigninger på jeres IT-leverancer?
Kom til morgenmøde den 24. november og få svar på, om jeres IT-leverandør har lov til at hæve prisen som følge af de stigende energipriser, og hvilke muligheder I i så fald har for at optimere kontrakten.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler