Om Globeteam

Kommunerne er i fuld gang med NSIS – nu kommer turen til de øvrige offentlige instanser og private virksomheder

Har I styr på risikovurdering, sikringsniveau, proces- og løsningskrav?

Overholdelse af NSIS-kravene bliver en forudsætning for at anvende MitID og NemLog-in3. Det betyder, at alle, der ønsker at udstede identifikationsmidler (fx virksomheder, der i dag bruger NemID som log-in metode til deres digitale selvbetjeningsløsninger), herunder a-kasser, fagforeninger, banker, pensions- og forsikringsselskaber og mange flere, skal kunne dokumentere, at de overholder den nye NSIS-standard for bruger- og adgangsstyring.

NSIS er en kompleks opgave, og der er både tekniske og forretningsmæssige udfordringer forbundet med at leve op til standarden. I skal blandt andet tage stilling til og have styr på; risikovurdering, sikringsniveau, proceskrav, løsningskrav, dokumentation og revision. Alt sammen noget, som vi hos Globeteam, kan hjælpe jer sikkert i mål med.

Vores føderationseksperter er i fuld gang med opgradering af KOMBIT støttesystemer med 12 mio. logins pr. år. En opgradering, hvor Globeteam leverer løsningen til adgangsstyring, således at løsningen understøtter NSIS på niveau høj. Ligeledes er vi i gang hos Sundhedsdatastyrelsen med implementering af MitID og efterfølgende NSIS-understøttelse af SEB med ca. 20 mio. logins pr. år. SEB er en føderationsløsning, der udgør et centralt knudepunkt for sundhedsinfrastrukturen i Danmark.

Du kan læse mere om føderationsløsninger her

Få et NSIS-afklaringsmøde

Globeteams NSIS-løsninger er modulære, hvilket betyder, at I kan starte småt og vælge en basis IdP-løsning, der kan identificere brugere på niveau lav eller betydelig, og som I senere kan udvide, hvis jeres behov ændrer sig, fx til niveau høj. I kan også vælge vores udvidede løsning, som digitaliserer samtlige NSIS-processer og giver en fuld efterlevelse af standarden. Med referencer til både offentlige og private kunder med millioner af logins pr. år kan vi garantere en løsning, der er både stabil og overholder alle krav – endda uden, at vi behøver at ændre i jeres nuværende infrastruktur.

Du kan læse meget mere om vores NSIS-løsninger her

Lige nu tilbyder Globeteam et 1-times NSIS-afklaringsmøde, hvor vi tager udgangspunkt i jeres konkrete behov og ønsker til en NSIS-løsning. Vi kan herefter præsentere vores vurdering af omfang og økonomi forbundet med en sådan løsning.

Interesseret? Så tag fat i Peter Langvad på e-mail pl@globeteam.com eller mobil +45 3086 4343

 

Artikelserie: NSIS-compliance – Hvorfor NSIS og hvordan overholder I NSIS-standarden

Som en del af temarækken ”Stay safe, start smart” dykker Globeteams konsulent Bjarne B. Dollerup ned i NSIS-standarden. Hvad betyder den nye standard, hvilke krav skal overholdes, hvad er vigtigt at have med i jeres overvejelser, og hvordan kommer I videre og sikkert i mål med NSIS-opgaven.

Artikelserien indeholder følgende artikler om NSIS, sikkerhed og compliance:

Du kan også følge med i artiklerne på Globeteams LinkedIn-side samt på www.globeteam.com.

Peter Langvad, Globeteam

For mere information, kontakt:

Stay safe, start smart, temarække

Globeteam stiller skarpt på cybersikkerhed under temaet “Stay safe, start smart”.

Læs mere her om vores nye temarække

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?