Globeteam underskriver rammeaftale på 85 mio. kr. med Rigspolitiet

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam lander aftale med Rigspolitiet på 85 mio. kr. 

Gennem den 4-årige rammeaftale skal konsulenthuset Globeteam levere rådgivning og løsninger inden for bl.a. sikkerhed, arkitektur, design og udvikling.

Pressemeddelelse den 7. juli 2023

Konsulenthuset Globeteam har netop landet endnu en stor rammeaftale, denne gang med Rigspolitiet. Den 4-årige rammeaftale betyder, at Globeteam fremover skal bidrage med IT-arkitekter og sikkerhedseksperter til større projekter, som bl.a. omfatter design, udvikling, test og implementering af IT-systemer. Derudover skal Globeteam levere sikkerhedsrådgivning og -sparring for at sikre, at Rigspolitiets sikkerhedsarkitektur opfylder gældende sikkerhedskrav.

”Jeg er naturligvis meget stolt over den nye aftale, vi har indgået med Rigspolitiet, hvor stærke digitale løsninger og sikkerhed spiller så central en rolle. Generelt og især for samfundskritiske funktioner som Rigspolitiet bliver det i stadigt højere grad afgørende at have de rette, og ikke mindst sikre, IT-løsninger. Så det er en opgave, vi glæder os til at løfte,” siger Claus Moldow, CEO i Globeteam.

Den nye aftale er eksklusivt til Globeteam, hvor konsulenthusets IT- og sikkerhedseksperter fremover skal indgå i en afgørende del af Rigspolitiets digitale infrastruktur.

”Rigspolitiet har for nyligt annonceret, at de reducerer deres nuværende portefølje af it-udviklingsprojekter fra 83 til 45. Det betyder, at vi formentlig også vil få en central leverancerolle i Rigspolitiets prioriterede og forretningskritiske projekter, og det ser vi naturligvis meget frem til,” siger Claus Moldow.

Den nye rammeaftale med Rigspolitiet er en af mange store rammeaftaler, Globeteam har landet inden for det seneste år. Senest underskrev konsulenthuset en 7-årig aftale med Social- og Boligstyrelsen og en 3-årig rammeaftale med regionerne. Inden da vandt Globeteam ligeledes store udbudsaftaler med bl.a. Danmarks Miljøportal, Energinet og Sundhedsministeriet, hvor hver aftale har en værdi på omkring 200 mio. kr.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et dansk, topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for IT og Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning

Globeteam leverer IT- og sikkerhedsløsninger til bl.a. Sundhedsministeriet, Danmarks Miljøportal og Energinet. Se mere på www.globeteam.com.

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler