Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område

It-konsulenthuset Globeteam er blandt de udvalgte private konsulentvirksomheder, som over de næste fire år skal løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed, Styrelsen for Patientklager, Statens Serum Institut, National Genom Center, Nationalt Center for Etik samt den selvejende institution International Centre for Antimicrobial Resistance Solutions. 

I alt har syv delområder været i udbud, som omfatter både rådgivning, udvikling, videreudvikling, vedligehold og support inden for hele Sundhedsministeriets ressortområde. Globeteam bød på 4 delaftaler ud af de 7 og er blevet udvalgt på alle 4. IT-konsulenthuset skal løse opgaverne inden for hvert delområde med seks andre private konsulentvirksomheder, som også er kommet gennem nåleøjet ved det omfattende udbud, som for de fire delområder beløber sig til en værdi af mellem 195 og 254 mio. kr.

Claus Moldow, der er CEO i Globeteam, er glad for at være blandt de relativt få aktører, der er kommet helt i mål som leverandører i rammeaftalen de næste fire år.

”Det er en grundig proces med først en prækvalifikation og herefter et egentligt udbudsforløb. Og vi ved at markedets bedste er med, så vi er selvfølgelig utrolig glade for, at vi nu er blandt de fremtidige leverandører, og vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet, siger Claus Moldow.

Det er anden gang inden for kort tid, at Globeteam lander en stor aftale med det offentlige.

For kun et par uger siden kunne Globeteam fortælle, at selskabet over de næste fire år skal bidrage til udviklingen af Danmarks Miljøportals it-systemer. Rammeaftalen, som er indgået mellem Danmarks Miljøportal og Globeteam, har en samlet værdi på 200 mio. kr. Septima og TestHuset er udvalgte underleverandører til Globeteam på rammeaftalen.

Claus Moldow hilser det særdeles velkomment, at Globeteam er at finde blandt de store leverandører til det offentlige, når det kommer til IT-løsninger inden for rådgivning, udvikling, videreudvikling og support.

”Mange forskellige steder i det offentlige løser man IT-opgaver, som har enorm betydning for både borgerne og erhvervslivet. Vi er utrolig glade for i samarbejde med mange forskellige offentlige myndigheder at bistå med at løse disse samfundsvigtige opgaver. Og vi kan heldigvis konstatere, at vi har mangeårige samarbejder med de forskellige myndigheder – herunder både Danmarks Miljøportal og inden for sundhedsområdet. Og jeg er utroligt glad for, at disse samarbejder nu fortsætter de næste fire år og gerne endnu længere frem,” siger Claus Moldow.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for Management consulting, infrastruktur, udvikling og cyber- og informationssikkerhed. 

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler