Globeteam underskriver aftale med Energinet på 160 mio. kr.

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam lander 4-årig aftale hos Energinet 

Det danske IT-konsulenthus Globeteam skal de næste fire år hjælpe Energinet med digital drift, vedligehold og udvikling baseret på Microsoft.

Energinet har netop underskrevet en fireårig rammeaftale med konsulenthuset Globeteam. Aftalen omfatter IT-konsulentbistand baseret på Microsoft. Det vil sige, at Globeteams konsulenter fremover skal rådgive og hjælpe Energinet med at udvikle stærke digitale løsninger og med en cloud first-tankegang bidrage til at sikre den digitale infrastruktur.

I alt havde Energinet seks delaftaler i udbud, hvor Globeteam bød på og vandt Client Management og Security. De to delaftaler har en samlet værdi på 160 mio. kr. To andre konsulenthuse er ligeledes kommet gennem nåleøjet, og de kommende opgaver vil blive tilbudt Globeteam og de to øvrige konsulenthuse på de respektive delaftaler via miniudbud.

Claus Moldow, CEO i Globeteam, er glad for den nye aftale og ser frem til samarbejdet.

”Vi bød på to ud af seks delaftaler og vandt begge, så det er vi selvfølgelig meget stolte over. Vores konsulenter har indgående viden og stor erfaring indenfor Microsoft cloudtransformation og sikkerhed baseret på Microsofts platforme, hvor vi blandt andet er Solutions Partner inden for fem kompetenceområder. Det er den viden og erfaring vi trækker på både nu og i vores fremtidige samarbejde med Energinet. Vi sørger hele tiden for, at vores konsulenter er opdaterede på de mange udviklinger, der hele tiden sker i vores branche, så vi kan levere stærke Microsoft-løsninger,” siger han.

Læs mere om vores cloudydelser 

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for management consulting, infrastruktur, udvikling og cyber- og informationssikkerhed. 

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler