Globeteam underskriver 7-årig aftale med Social- og Boligstyrelsen

Skrevet af
Globeteam
Presse

Del indlæg

Globeteam lander 7-årig aftale Social- og Boligstyrelen

Konsulenthuset Globeteam skal over de næste syv år udvikle, implementere og vedligeholde en ny IT-løsning, Tolkeportalen, som understøtter Social- og Boligstyrelens forvaltning af tolkeordningen til borgere med et hørehandicap.

Pressemeddelelse den 6. juli 2023

Det danske konsulenthus Globeteam har netop underskrevet en 7-årig aftale med Social- og Boligstyrelsen. Aftalen betyder, at Globeteam skal udvikle en ny IT-løsning – Tolkeportalen – som varetager Styrelsens forvaltning af deres tolkeordning til borgere med et hørehandicap.

”Jeg er utroligt stolt over, at vi har vundet denne aftale, der var i stort udbud med ni ansøgere til prækvalifikation. Herefter blev fire prækvalificerede. Så det har været en længere proces, hvor vi for alvor har demonstreret, at vi kan levere stærke og fremtidssikre IT-løsninger,” siger Claus Moldow, CEO i Globeteam.

Tolkeportalen håndterer i gennemsnit 40.000 tolkningsopgaver årligt og har over 4.000 brugere oprettet i systemet på tværs af sagsbehandlere, borgere, tolkeleverandører og tolke.

Stor leverandør til det offentlige

Det er fjerde gang inden for et år, at Globeteam underskriver en stor leverandøraftale med det offentlige. Udover den nye aftale med Social- og Boligstyrelsen leverer Globeteam også IT-løsninger til Danmarks Miljøportal, Sundhedsministeriet og regionerne.

”Vi har efterhånden oparbejdet en solid portefølje med det offentlige, som jeg er meget stolt over. Det er altid en ære at løfte opgaver, der har så stor betydning for vores samfund og dermed også borgerne. Med den nye aftale er vi fx med til at hjælpe danskere med et hørehandicap, og det er jo fantastisk at kunne det. På samme måde bliver digitale løsninger også en større del af infrastrukturen, og det er derfor afgørende at finde de rette løsninger,” siger Claus Moldow.

Den nye aftale omfatter levering, implementering, vedligeholdelse, support og udvikling af en ny IT-løsning baseret på Casewhere, som er Globeteams konfigurerbare platform til procesautomatisering. Casewhere omfatter både en selvbetjeningsplatform og et fagsystem, som kan konfigureres til mange forskellige sagsprocesser.

”Vi har allerede rigtigt gode erfaringer med Casewhere til komplekse arbejdsgange, der både involverer eksterne slutbrugere og interne sagsbehandlere. Alt for mange kæmper med systemer, der ikke hænger godt sammen til ulempe for borgere, kunder, og sagsbehandlere. Med Casewhere kan vi gøre en stor forskel,” siger Claus Moldow.

IT-løsningen skal dække Social- og Boligstyrelsens behov for udvidet funktionalitet samt opfylde de skærpede krav til sikkerhed og databeskyttelse. Derudover vil det være en fleksibel løsning, der minimerer Styrelsens udgifter ved udvidelse af funktionalitet.

Om Tolkeportalen

Tolkeportalen er Social- og Boligstyrelsens forvaltning af deres tolkeordning til borgere med et hørehandicap. Tolkeportalen understøtter området for tegnsprogs- og skrivetolkning i Danmark og forbinder borgere med et hørehandicap med tolkeleverandører. Tolkeportalen håndterer i gennemsnit 40.000 tolkningsopgaver årligt og har over 4.000 brugere oprettet i systemet på tværs af sagsbehandlere, borgere, tolkeleverandører og tolke.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70

Om Globeteam

Globeteam er et dansk, topspecialiseret konsulenthus, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for IT og Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning

Globeteam leverer IT- og sikkerhedsløsninger til bl.a. Sundhedsministeriet, Danmarks Miljøportal, Energinet og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Se mere på www.globeteam.com.

Læs mere om Globeteam 

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
12. februar 2024
Globeteam søger en Senior Operations Specialist til Managed Service
Globeteams Managed Service team søger en Senior Operations Specialist. Har du stor erfaring med optimering og skalering af IT-drift, standardisering af processer, risikostyring samt dataanalyse og rapportering, er du måske vores nye kollega.
1. februar 2024
Globeteam henter ny managing director hos Netcompany
Globeteam har ansat Andreas Strandbygaard som ny managing director. Andreas kommer fra en ledende stilling hos Netcompany og tiltræder jobbet i Globeteam den 1. februar.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler