Procesoptimering

Kommunale parkeringslicenser

henrik600x400

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Procesoptimering

It-løsning til ansøgning og administration af kommunale parkeringslicenser

Mange kommuner udsteder parkeringslicenser til kommunens beboere og erhvervsdrivende til favorable priser, samt til erhvervsvirksomheder, der har behov for at parkere i byen i længere tid. Kommunerne bruger ofte mange ressourcer på sagsbehandling, da licenser sjældent kan udstedes automatisk og selvbetjeningsløsningerne opleves ikke altid lige brugervenlige for ansøgerne.

Globeteam har derfor udviklet en målrettet og konfigurerbar it-løsning til ansøgning og udstedelse af kommunale parkeringslicenser til beboere og erhverv. Løsningen vil øge automatiseringsgraden betydeligt samt give ansøgerne en større brugervenlighed.

Løsningen er bygget på en standard sagsbehandlings- og procesplatform og er derfor let at tilpasse til en kommunes konkrete behov, og kommunen kan selv vedligeholde store dele af løsningen.

Digital parkeringsløsning hos Københavns Kommune

Globeteam har leveret en digital selvbetjeningsløsning for parkeringslicenser til Københavns Kommune.

Løsningen er baseret på procesplatformen Casewhere, og er med til at lette arbejdsgangene i Københavns Kommune samtidig med, at den er brugervenlig for borgerne.

Hvad får I med Globeteams parkeringsløsning?

Tusindvis af borgere søger hvert år p-licenser, og det er derfor vigtigt, at løsningen er såvel brugervenlig for borgere i alle aldre og et effektivt værktøj for sagsbehandlerne, der tager højde for mindst mulig manuel sagsbehandling. 

Afklaringsforløb målrettet parkeringsløsningen

Med udgangspunkt i jeres nuværende arbejdsgange omkring udstedelse af parkeringslicenser, får vi afklaret om din kommune kan få værdi af Globeteams parkeringsløsning og konfigurerer en demo op målrettet jeres behov.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler