Om Globeteam

Mindsk risikoen for cyberangreb på kort sigt

Det kan betale sig at investere i e-mailsikkerhed

Spørger man danske IT-beslutningstagere, så er phishing-, ransomware- og malware-angreb, der ofte rammer virksomhederne gennem medarbejdernes e-mails, nogle af de største trusler mod IT-sikkerheden.

I PwC’s “Cybercrime Survey 2019” angiver 51 % af de adspurgte virksomheder, at de inden for det seneste regnskabsår har været udsat for en eller flere sikkerhedshændelser. Og ud af de sikkerhedshændelser er phishing den hyppigste angrebsform, som udgør 68 % af hændelserne, mens malware tegner sig for 27 %.

Truslen fra denne type angreb ser ikke ud til at blive mindre over de kommende år – tværtimod. Center for Cybersikkerhed advarede i december 2019 om en stigende trussel fra målrettede ransomware-angreb.

Som anbefalingen fra PwC også lyder, så har din virksomhed derfor meget at vinde ved i højere grad at fokusere på tekniske sikkerhedsløsninger til bl.a. at styrke e-mailsikkerheden, så I kan mindske risikoen for cyberangreb på kort sigt. Ikke mindst fordi, at det faktisk typisk er både nemt, effektivt og uden store omkostninger at forbedre sikkerheden omkring virksomhedens e-mails.

Derfor er det vigtigt at have styr på e-mailsikkerheden:

• For at beskytte personlige eller forretningsmæssige informationer (fx CPR-numre, priser, tilbud, regnskaber, kundeinformationer, fortrolige oplysninger mv.)
• For at kunne dokumentere, at I overholder lovgivningen – herunder GDPR
• I sidste ende for at højne virksomhedens troværdighed og sikre, at ingen kan misbruge jeres brand og domæne.

Globeteams løsninger til Office 365-mailsikkerhed

I Globeteam tilbyder vi en række løsninger til at styrke e-mailsikkerheden, som forebygger og beskytter mod phishing, malware og ransomware, og som ikke mindst hjælper medarbejderne med at agere sikkert, så de ikke uforvarende kommer til at dele fortrolige og personfølsomme oplysninger.

Vores fokus er på Office 365-platformen, som er meget udbredt blandt vores kunder – og som en naturlig følge deraf også er et oplagt mål for hackerangreb.

Vi tilbyder bl.a. følgende løsninger:
Data Loss Prevention (DPL)
E-mailsikkerhedseftersyn
Office 365 Advanced Thread Protection

Globeteam har leveret e-mailsikkerhedsløsninger til en række virksomheder og offentlige myndigheder. Læs case med Dagrofa Foodservice

Globeteam er certificeret Microsoft Gold Partner inden for hele 13 af de kompetenceområder, som vi arbejder med på Microsoft-platformen. For vores kunder er guldpartnerskabet en garanti for, at vores konsulenter har dokumenteret erfaring og ekspertise i form af certificeringer og tests.

Oversigt over Globeteams guld partnerskaber
Oversigt over Globeteams Microsoft guld partnerskaber

 

Oversigt over Globeteams Microsoft guld partnerskaber inden for cloud

Kontakt

Er du interesseret I at høre mere om, hvordan vi kan bidrage til at styrke jeres e-mailsikkerhed? Så kontakt:

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Portræt af Peder Lind Sørensen, Globeteam ansvarlig for infrastruktur og Microsoft partnerskab

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?