Mindsk risikoen for cyberangreb på kort sigt

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Det kan betale sig at investere i e-mailsikkerhed

Spørger man danske IT-beslutningstagere, så er phishing-, ransomware- og malware-angreb, der ofte rammer virksomhederne gennem medarbejdernes e-mails, nogle af de største trusler mod IT-sikkerheden.

I PwC’s “Cybercrime Survey 2019” angiver 51 % af de adspurgte virksomheder, at de inden for det seneste regnskabsår har været udsat for en eller flere sikkerhedshændelser. Og ud af de sikkerhedshændelser er phishing den hyppigste angrebsform, som udgør 68 % af hændelserne, mens malware tegner sig for 27 %.

Truslen fra denne type angreb ser ikke ud til at blive mindre over de kommende år – tværtimod. Center for Cybersikkerhed advarede i december 2019 om en stigende trussel fra målrettede ransomware-angreb.

Som anbefalingen fra PwC også lyder, så har din virksomhed derfor meget at vinde ved i højere grad at fokusere på tekniske sikkerhedsløsninger til bl.a. at styrke e-mailsikkerheden, så I kan mindske risikoen for cyberangreb på kort sigt. Ikke mindst fordi, at det faktisk typisk er både nemt, effektivt og uden store omkostninger at forbedre sikkerheden omkring virksomhedens e-mails.

Derfor er det vigtigt at have styr på e-mailsikkerheden:

• For at beskytte personlige eller forretningsmæssige informationer (fx CPR-numre, priser, tilbud, regnskaber, kundeinformationer, fortrolige oplysninger mv.)
• For at kunne dokumentere, at I overholder lovgivningen – herunder GDPR
• I sidste ende for at højne virksomhedens troværdighed og sikre, at ingen kan misbruge jeres brand og domæne.

Globeteams løsninger til Office 365-mailsikkerhed

I Globeteam tilbyder vi en række løsninger til at styrke e-mailsikkerheden, som forebygger og beskytter mod phishing, malware og ransomware, og som ikke mindst hjælper medarbejderne med at agere sikkert, så de ikke uforvarende kommer til at dele fortrolige og personfølsomme oplysninger.

Vores fokus er på Office 365-platformen, som er meget udbredt blandt vores kunder – og som en naturlig følge deraf også er et oplagt mål for hackerangreb.

Vi tilbyder bl.a. følgende løsninger:

Data Loss Prevention (DPL)
E-mailsikkerhedseftersyn

Globeteam har leveret e-mailsikkerhedsløsninger til en række virksomheder og offentlige myndigheder. Læs case med Dagrofa Foodservice

Globeteam er certificeret Microsoft Solutions Partner inden for de 5 kompetenceområder, som vi arbejder med på Microsoft-platformen. For vores kunder er partnerskabet en garanti for, at vores konsulenter har dokumenteret erfaring og ekspertise i form af certificeringer og tests.

 

Kontakt

Er du interesseret I at høre mere om, hvordan vi kan bidrage til at styrke jeres e-mailsikkerhed? Så kontakt:

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Andre læste også
21. marts 2024
Webinar: Beskyt virksomhedens operationelle teknologi (OT) mod cybertrusler
På webinaret får du overblik over væsentlige sikkerhedsproblematikker, som går på tværs af IT & OT, samt input til hvordan I kan styrke det samlede sikkerhedsniveau i organisationen.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler