Deltag i erfa-gruppe om Microsoft Teams

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam etablerer et ”team i Teams” til gensidig inspiration, spørgsmål og udveksling af gode råd

I Globeteam oplever vi en stor interesse for Microsoft Teams – ikke mindst fra kommunerne. Derfor etablerede vi i foråret 2020 et uformelt forum, hvor interesserede fra kommuner kan blive klogere på Teams og O365 generelt. Sammen med os i Globeteam og sammen med hinanden.

Vi fra Globeteam faciliterer gruppen og byder ind med indlæg, gennemgange og ”spørgetimer” på relevante områder som blandt andet governance, netværk, telefoni i Teams og effektfuld implementering. Erfaringerne indtil nu er, at det giver rigtig god værdi – og der kommer stort set hver uge en ny kommune eller to med i forummet. Langt de fleste deltager aktivt og bidrager med konkrete cases, hjælp, vejledning og gode råd.

Vi i Globeteam gør det selvfølgelig, fordi vi gerne vil vise, hvor dygtige vi er og sælge vores ydelser. Men vi gør det også, fordi vi brænder for det, vi laver og for at blive klogere af de input, muligheder og udfordringer, vi sammen får på bordet, når vi mødes. Vi lover, at deltagerne ikke bliver spammet med tilbud og salgspræsentationer. Fokus er på gensidigt udbytte og værdifuldt indhold.

Sådan kommer du med

Deltagelse er helt gratis. Du/I kommer med ved at skrive en mail til Bo Overgaard-Høifeldt på: boh@globeteam.com med navn, e-mail og telefonnummer.

I er meget velkomne til at være flere deltagere fra samme organisation.


24 kommuner deltager allerede

Erfa-gruppen har i skrivende stund (november 2020) 50 deltagere fra 24 kommuner. På gruppens første møde, som fandt sted den 1. juni 2020, besluttede deltagerne i fællesskab rammer og spilleregler. Gruppen kommunikerer løbende på kryds og tværs i Teams og derudover holdes der et månedligt møde – nærmere bestemt 2. torsdag i hver måned fra kl. 8.30-9.30. I gennemsnit er vi 25-30 deltagere til de månedlige online-møder, som selvfølgelig kører i Teams. Møderne bliver optaget, så det er muligt at følge med, selv om man ikke har deltaget i mødet.

Selvom vi er mange, er der stadig plads til flere. Indtil nu har vi haft nye rekrutter med til hvert møde. Du er velkommen til en ‘prøvetime’. hvis du er i tvivl. Det er som sagt gratis og giver det ikke værdi, kan du altid springe fra igen.

Andre læste også
12. januar 2023
Deltag i webinar: Digitalisering af Frontline Workers skaber værdi for både virksomhed og Frontline Worker
På dette webinar får du inspiration til, hvordan I kan udnytte de data, I allerede har til rådighed, og vi giver eksempler på, hvordan digitalisering kan implementeres i praksis ved hjælp af digitale værktøjer og processer.
14. marts 2022
Webinar om organisatorisk implementering af telefoni i Teams. 31. marts 2022.
For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og “hvor svært kan det egentlig også være”? Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med.
1. marts 2022
Webinar om telefoni i Teams – den tekniske vinkel. 22. marts 2022.
Globeteam inviterer til webinar. Vi har teamet op med Telenor Erhverv for at gøre dig klogere på de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at aktivere eller integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler