Om Globeteam

Deltag i kommunalt forum om Microsoft Teams

Globeteam etablerer et ”team i Teams” til gensidig inspiration, spørgsmål og udveksling af gode råd

I Globeteam oplever vi en stor interesse for Microsoft Teams fra kommunerne – og derfor har vi nu etableret et uformelt forum, hvor du og dine kolleger kan blive klogere på Teams og O365 generelt. Sammen med os og sammen med hinanden.

Vi fra Globeteam faciliteter gruppen og vil byde ind med indlæg, gennemgange og ”spørgetimer” på relevante områder som blandt andet governance, netværk, telefoni i Teams og effektfuld implementering. Er der interesse for det, kan vi også gennemgå setup og brug live, hvor det giver mening.

Fra deltagerne håber vi på masser af input og bidrag med konkrete cases, hjælp, vejledning og gode råd på kryds og tværs.

Vi gør det selvfølgelig, fordi vi gerne vil sælge vores ydelser. Men vi gør det også, fordi vi brænder for det, vi laver og for at blive klogere af de input, muligheder og udfordringer, deltagerne kan bringe på banen. Vi lover, at du ikke bliver spammet med tilbud og salgspræsentationer. Fokus er på gensidigt udbytte og værdifuldt indhold.
 

Sådan kommer du med

Deltagelse er helt gratis. Du/I kommer med ved at skrive en mail til Bo Overgaard-Høifeldt på: boh@globeteam.com med navn, e-mail og telefonnummer.

I er meget velkomne til at være flere deltagere fra samme organisation.

13 kommuner deltager allerede

Bo er i fuld gang med at etablere teamet, som allerede har deltagelse af omkring 23 deltagere fra 13 kommuner.

Første sceance fandt sted den 1. juli, hvor vi i fællesskab har talt om rammerne for, hvordan gruppen skal fungere ift. bl.a. mødefrekvens, deltagernes forventninger og vilje til at komme med input. Fremover vil vi mødes fast i teamet en gang om måneden  – næste dato bliver i august.

Selvom du ikke har deltaget i første sceance, er det ikke for sent. Løbende tilmeldinger er meget velkomne.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?