Globeteam har nedsat en taskforce med Microsoft Teams specialister

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Efter myndighedernes indsatsplan er en stor del af Danmark nu lukket ned for at begrænse coronavirusset. Virksomheder og organisationer har i stort omfang sendt medarbejdere i ikke-kritiske funktioner hjem på hjemmearbejde, hvilket leder til et akut behov for at kunne samarbejde og kommunikere effektivt digitalt.

Globeteam har allerede modtaget mange henvendelser fra eksisterende kunder, der ønsker professionel IT rådgivning og assistance til at håndtere hjemmearbejdspladser. Vi kan også tilbyde at hjælpe jer.

Globeteam har samlet nogle af branchens skarpeste og mest erfarne konsulenter på communication og collaboration i en taskforce for at hjælpe berørte virksomheder og organisationer bedst muligt gennem de udfordringer, COVID-19 giver.

Kontakt Globeteam for at få gode råd, og hør hvordan vi eventuelt kan hjælpe jer frem til den bedst mulige platform for kommunikation og samarbejde med det tekniske set-up og de brugerkompetencer, der nu engang findes i jeres organisation.

Du kan vælge enten at skrive en mail til get-help@globeteam.com med en kort beskrivelse af jeres udfordring og jeres kontaktdata, så kontakter en fra vores taskforce jer inden for 30 minutter eller kontakte vores taskforce direkte.

Bemanding af Globeteam taskforce

Vores taskforce er bemandet af Bo Overgaard-Høifeldt, Peder Lind Sørensen og Kim Svane Pedersen:

Bo Overgaard-Høifeldt på mobil +45 2367 7129 eller e-mail boh@globeteam.com

Peder Lind Sørensen på mobil +45 3074 7474 eller e-mail pls@globeteam.com

Kim Svane Pedersen på mobil +45 3139 6829 eller e-mail ksp@globeteam.com

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne Microsoft Teams-hold med 14 fuldt certificerede Skype for Business og Microsoft Teams specialister. Vi har erfaring fra en lang række projekter hos både private og offentlige kunder. Herunder bl.a. Kromann Reumert, Udenrigsministeriet og senest hos flyvirksomheden NAC.

Flere af konsulenterne har også opnået den nye ”Microsoft Service Adoption Specialist” certificering, som netop handler om at kunne planlægge og sikre succes med ibrugtagningen af Teams.

Andre læste også
12. januar 2023
Deltag i webinar: Digitalisering af Frontline Workers skaber værdi for både virksomhed og Frontline Worker
På dette webinar får du inspiration til, hvordan I kan udnytte de data, I allerede har til rådighed, og vi giver eksempler på, hvordan digitalisering kan implementeres i praksis ved hjælp af digitale værktøjer og processer.
14. marts 2022
Webinar om organisatorisk implementering af telefoni i Teams. 31. marts 2022.
For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og “hvor svært kan det egentlig også være”? Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med.
1. marts 2022
Webinar om telefoni i Teams – den tekniske vinkel. 22. marts 2022.
Globeteam inviterer til webinar. Vi har teamet op med Telenor Erhverv for at gøre dig klogere på de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at aktivere eller integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler