Om Globeteam

Globeteam har nedsat en taskforce med Microsoft Teams specialister

Efter myndighedernes indsatsplan er en stor del af Danmark nu lukket ned for at begrænse coronavirusset. Virksomheder og organisationer har i stort omfang sendt medarbejdere i ikke-kritiske funktioner hjem på hjemmearbejde, hvilket leder til et akut behov for at kunne samarbejde og kommunikere effektivt digitalt.

Globeteam har allerede modtaget mange henvendelser fra eksisterende kunder, der ønsker professionel IT rådgivning og assistance til at håndtere hjemmearbejdspladser. Vi kan også tilbyde at hjælpe jer.

Globeteam har samlet nogle af branchens skarpeste og mest erfarne konsulenter på communication og collaboration i en taskforce for at hjælpe berørte virksomheder og organisationer bedst muligt gennem de udfordringer, COVID-19 giver.

Kontakt Globeteam for at få gode råd, og hør hvordan vi eventuelt kan hjælpe jer frem til den bedst mulige platform for kommunikation og samarbejde med det tekniske set-up og de brugerkompetencer, der nu engang findes i jeres organisation.

Du kan vælge enten at skrive en mail til get-help@globeteam.com med en kort beskrivelse af jeres udfordring og jeres kontaktdata, så kontakter en fra vores taskforce jer inden for 30 minutter eller kontakte vores taskforce direkte.

Vores taskforce er bemandet af Bo Overgaard-Høifeldt, Peder Lind Sørensen og Kim Svane Pedersen:

Bo Overgaard-Høifeldt på mobil +45 2367 7129 eller e-mail boh@globeteam.com

Peder Lind Sørensen på mobil +45 3074 7474 eller e-mail pls@globeteam.com

Kim Svane Pedersen på mobil +45 3139 6829 eller e-mail ksp@globeteam.com

I Globeteam har vi Danmarks nok mest erfarne Microsoft Teams-hold med 14 fuldt certificerede Skype for Business og Microsoft Teams specialister. Vi har erfaring fra en lang række projekter hos både private og offentlige kunder. Herunder bl.a. Kromann Reumert, Udenrigsministeriet og senest hos flyvirksomheden NAC.

Flere af konsulenterne har også opnået den nye ”Microsoft Service Adoption Specialist” certificering, som netop handler om at kunne planlægge og sikre succes med ibrugtagningen af Teams.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?