Om Globeteam

Globeteams sikkerhedskonsulenter sætter fokus på sikkerhed i ny temarække ”Stay safe, start smart”

Få inspiration af Globeteams sikkerhedseksperter. Læs artikler og se webinarer

Globeteam stiller i ny temarække ”Stay safe, start smart” skarpt på cybersikkerhed ud fra forskellige vinkler. Bidragsyderne til temaserien er blandt andet Globeteams sikkerhedskonsulenter, der løbende vil inspirere med dybdegående artikler og fagligt berigende webinarer inden for hvert sit felt. Du kan hilse på nogle af sikkerhedskonsulenterne her.

I Globeteam er vi mere end 40 sikkerhedseksperter, der arbejder med cybersikkerhed fra øverste strategiske niveau ned gennem de organisatoriske lag og helt ud til de tekniske specialister i maskinrummet on premise, i skyen eller i en hybrid driftsmodel.

I Globeteams nye temarække ”Stay safe, start smart” stiller sikkerhedskonsulenterne skarpt på forskellige perspektiver på håndteringen af trusselsbilleder og cyberangreb. Men hvem er eksperterne, og hvad kendetegner Globeteams sikkerhedskonsulenter?

Sikkerhedskonsulenter med stor ekspertise og eksekveringskompetence

Globeteams sikkerhedseksperter er nøje udvalgt på baggrund af deres specifikke kompetencesæt og erfaring med at opbygge, vedligeholde og udvikle sikkerhedsløsninger og sikkerhedsprogrammer. De er veteraner med et bredt fagligt repertoire og et bagkatalog af både gode og dårlige frontlinjeoplevelser fra private eller offentlige virksomheder, som I kan lade jer inspirere af i vores nye temarække ”Stay safe, start smart”.

Sikkerhedskonsulenternes artikler vil favne vores palette af sikkerhedsydelser og med nedslag i virkeligheden, italesætte aktuelle problemstillinger, som vores eksperter møder hos kunderne. Artiklerne vil blandt andet være skrevet af sikkerhedskonsulent:

  • Gorm Grosen Christiansen, der står i spidsen for Globeteams forretningsområde cyber- og informationssikkerhed. Gorm er en dedikeret sikkerheds- og forandringsleder med 20+ års erfaring og har i en årrække været chef for ’Centre for cyber intelligence & operations’ i Politiets efterretningstjeneste (PET).

    I Gorms fire første artikler dykker han ned i integreret risikostyring.

  • Helge Skov Djernes, der er en engageret og disciplineret cybersikkerhedsrådgiver og -projektleder. Helge har fokus på effektiv levering og forankring af forretningsunderstøttende teknologi samt etablering af de tilhørende processer og governance. Helge har 22 års erfaring indenfor IT og OT.
  • Mark Breitner som er management-konsulent med en bred vifte af kompetencer inden for sikkerhed, som han bringer i spil i hele forløbet fra idé over projekt og forandring til governance for drift/forvaltning.

    Mark Breitner og Helge Djernes sætter i ny artikelserie om krisestyring ’Nedslag i virkeligheden: Den aktionsklare krisestyring’ fokus på, hvordan man bedst opnår en tids- og omkostningseffektiv vej til en robust krisestyringskompetence, der passer til virksomhedens udgangspunkt, modenhedsniveau og ambition.

  • Jesper Hanno Hansen, som har mere end 20 års erfaring inden for Microsoft-teknologier. Siden 2007 har han brugt tid på at sikre komplekse miljøer hos nogle at de mest sikkerhedsorienterede virksomheder i Danmark og udlandet og er blandt andet underviser på IT-universitets kurser inden for sikkerhed.
  • Lars Holm Sørensen, der er en af pionererne inden for Informationssikkerhed og compliance. Lars har arbejdet professionelt hermed siden 1985, hvor det faglige fundament blev lagt i London. Han har dedikeret sig dette felt lige siden og har bl.a. været partner indenfor områderne i 20 af de 27 år, han var i Deloitte.

Er du interesseret i at få ny og opdateret viden hver uge? Så gå ind på Globeteams LinkedIn profil eller gå på opdagelse i vores voksende arkiv på websitet, som foruden fagligt inspirerende artikler og webinarer byder på erfaringsudveksling og indblik i virksomheders daglige arbejde.

God fornøjelse

Gorm Grosen Christiansen, Globeteam

For mere information, kontakt:

Stay safe, start smart, temarække

Globeteam stiller skarpt på cybersikkerhed under temaet “Stay safe, start smart”.

Læs mere her om vores nye temarække

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?