Business Consulting

Facility Management Intelligence

Globeteams databaserede løsning til Facility Management

Facility Management Intelligence er Globeteams databaserede løsning til kontorbygninger. Løsningen hjælper ejere og lejere af kontorejendomme med at digitalisere den daglige drift, sikre et mere bæredygtigt ressourceforbrug, etablere sundhedspolitikker og understøtte medarbejdernes stigende behov for fleksibilitet og samarbejde.

Hybride arbejdspladser og fleksible arbejdsformer har været to af nøglerne til at holde samfundet kørende under COVID-19. Det er erfaringer, der ikke må tabes på gulvet, når vi vender tilbage til en mere normal hverdag.

Derfor har Globeteam udviklet en Facility Management Intelligence-løsning, som kombinerer et 360-graders perspektiv på bæredygtig drift af en bygning med teknologisk understøttelse af den moderne medarbejder.

Løsningsoverblik og forretningsværdi

Facility Management Intelligence-løsningen kan bl.a.:

  • Give et overblik over, hvilke og hvor mange medarbejdere der forventes i bygningen på dags-, uge- og månedsbasis
  • Bruge kalenderinformation og lokationsdata fra medarbejdernes mobiltelefoner til intelligent styring af eksempelvis energiforbrug, indeklima, rengøringsservice og indkøb
  • Give et overblik over ledige, bookede og anvendte mødefaciliteter, så man kan se, om lokalet er blevet anvendt til en reservation, og hvor mange personer der reelt opholdt sig i lokalet under mødet
  • Integrere til og udstille data fra andre systemer – eksempelvis et parkeringssystem eller et kantinesystem
  • Danne udgangspunkt for en governance-struktur, der holder styr på sikkerhed, sundhed og øvrige arbejdsforhold i bygningen

Fleksibelt og mobilt løsningsdesign

Globeteams Facility Management Intelligence-løsning bruger eksisterende og nye installationer og sensorer som udgangspunkt for en mere intelligent og digital styring af bygningen. På toppen af det fundament bygger Globeteams konsulenter en digital infrastruktur af interne systemer og integration til eksterne systemer, der i kombination understøtter en højere medarbejdertrivsel, skaber bedre arbejdsbetingelser, fremmer sundheden og understøtter klimamålsætningerne i den grønne omstilling og klimaloven.

Hvis det giver mening i den konkrete case, kan Globeteam også udvikle en løsning, der giver medarbejderne mulighed for selv at se og styre forskellige faciliteter i bygningen. Det kan være i form af kantinebookingfunktionalitet, booking af møderum eller regulering af indeklimaet. Løsningen kan eksempelvis integreres i virksomhedens intranet eller i Microsoft Teams som en app.

Den samlede løsning bliver således bygget efter principper, der gør dataprojektet til en naturlig del af den teknologirejse, den enkelte virksomhed i forvejen befinder sig på. Der bliver ikke bygget efter principper, der skaber et omkostningstungt parallelunivers. Læs mere om det interne it-ressourceforbrug her.

 


Globeteams Facility Management løsning sætter medarbejderne i centrum

Læs her, hvordan Globeteams databaserede Facility Management-løsning skaber bæredygtige og mere digitale arbejdspladser, der fremmer medarbejdernes trivsel, sundhed og effektivitet.

Kontakt Jacob Elkjær for information om Facility Management-løsning

For mere information, kontakt:
Jacob Elkjær
E-mail: jae@globeteam.com
Mobil: +45 2465 0165

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?