Globeteam

Digital infrastruktur

Peder Lind Sørensen - Globeteam

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Digtal infrastruktur

Er jeres digitale infrastruktur klar til fremtidens Frontline Workers?

En mere fleksibel og brugerfokuseret adgang til data og systemer er motoren i digitaliseringen af jeres Frontline Workers. Med Globeteams digitale koncept One Digital Workforce, gør vi op med ressourcespildet blandt Frontline Workers indenfor blandt andet bygningsdrift, sundhedssektoren, transportsektoren, håndværksfag og alle andre faggrupper, der ikke tilbringer dagen på et kontor.

Byg en stærk business case på at give jeres Frontline Workers mobil adgang til alle relevante datakilder på en stærk og sikker digital infrastruktur.

Omdrejningspunktet i Globeteams løsningskoncept er at bygge den digitale infrastruktur, der skal gøre udnyttelsen af flere data og systemer mulig. Vi bruger Microsofts værktøjskasse til at sætte sikkerhedskontroller op, der kan verificere identiteten på de brugere, der har adgang til data og systemer. Ved at kombinere identitetssikkerhed med enhedssikkerhed kan vi reducere risikoen for sikkerhedskompromitteringer og uønsket brug af enheder markant.

digital infrastruktur

Byg den digitale infrastruktur på to måder

Vi kan give jeres Frontline Workers adgang til data på to forskellige måder. Vi kan designe en løsning, der gør det nemt at tilgå jeres datakilder på farten uden behov for at logge ind og ud af forskellige systemer hele tiden. Eller vi kan trække data ud af silosystemerne, konsolidere dem i en fælles database i Microsoft Azure og præsentere dem for jeres Frontline Workers ved hjælp af Microsoft Power Platform. Den enkelte business case afgør, om vi skal håndtere data på den ene eller den anden måde.

Som en integreret del af løsningskonceptet bruger vi den akkumulerede dataindsigt til at optimere fremtidens arbejdsgange. Indenfor bygningsdrift kan man eksempelvis gøre det mere effektivt at identificere og udbedre en fejl fra et driftssystem. For hvis den samme enhed kommer med den samme fejlmeddelelse gang på gang, vil den information være relevant at modtage for den Frontline Worker, der har til opgave at servicere enheden. Det gør det hurtigere at fejlsøge, og det øger sandsynligheden for, at Frontline Workeren medbringer de rigtige reservedele til opgaven første gang.

digital infrastruktur

Byg en stærk business case

Globeteams leverancer til et digitaliseringsprojekt, hvor vi bygger den digitale infrastruktur, følger en fast metodetilgang – Minimal Viable Product. Indledningsvis afdækker vi sammen med jer potentialet i dataprojektet. Når I digitaliserer jeres Frontline Workers, skal I ikke gøre det for digitaliseringens egen skyld, men for at bygge en stærk business case, der kan sænke jeres driftsomkostninger og øge sikkerheden.

Når business casen er bygget, og scopet ligger fast, går vi i gang med at etablere det teknologiske fundament, der skal sikre gevinstrealiseringen. Dernæst tester vi løsningen, inden den sættes i fuld drift.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler