Om Globeteam

Interviewserie om connected retail

Indsigt i kundernes adfærd og købshistorik øger værdien af dit aktiv 

Kan det betale sig at investere i databaserede initiativer for ejendomsinvestorer, butiksindehavere og butikslejere? Og er det egentligt nødvendigt for at drive en sund forretning?  

Globeteam har spurgt to fra branchen om, hvordan datamodenheden ser ud indenfor detailhandlen i Danmark. Om brugen af data kan være med til at forny de fysiske butikker og åbne op for nye samarbejdsmuligheder mellem de fysiske butikker og onlinehandlen i en form for connected retail, der kan levere exceptionelle kundeoplevelser.  

I interviewserien om connected retail kan du læse interviews med: 

Finn Sture Madsen, Chief Operations Officer i Danske Shoppingcentre, hvor han har ansvaret for driften og udviklingen af 17 shoppingcentre i Danmark. Den 1. oktober 2020 insourcede Danske Shoppingcentre en lang række funktioner og medarbejdere, som hidtil blev håndteret af DEAS, med det formål at skabe endnu bedre indkøbsoplevelser og resultater for kunder og lejere. 

“Om få år bliver det sådan, at hvis ikke vi har dataindsigten i, hvem kunderne i et shoppingcenter er, er der ingen butikker, der vil leje sig ind hos os. Det bliver ligeså vigtigt som at kunne tilbyde vand, varme og lys.” 

Læs hele interviewet med Finn Madsen fra Danske Shoppingcentre her hvor Finn fortæller om, hvordan de bruger dataanalyser til at optimere shoppingcenteroplevelsen


Søren Kempf Holm, Associated Partner i Robert C. Spies Gewerbe & Investment. Søren har flere års erfaring med udvikling og salg af ejendomme – bl.a. som CEO for Topdanmark Ejendomme og TK Development/Agat Ejendomme.  

“At bruge data om kundeadfærd indenfor retail kan være med til at fjerne risikoelementer og give en større beslutningssikkerhed. Men data er ikke nogen mirakelkur. De skal være en øjenåbner.”

Læs hele interviewet med Søren Holm om fysisk retail og datamodenhed her  

Heatmap fra Globeteams brancheløsning

 

Læs om Globeteams brancheløsning til detailhandlen: Digital Retail Intelligence 

For mere information, kontakt:
Jacob Elkjær
E-mail: jae@globeteam.com
Mobil: +45 2465 0165

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?