Interviewserie om connected retail

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Indsigt i kundernes adfærd og købshistorik øger værdien af dit aktiv 

Kan det betale sig at investere i databaserede initiativer for ejendomsinvestorer, butiksindehavere og butikslejere? Og er det egentligt nødvendigt for at drive en sund forretning?  

Globeteam har spurgt to fra branchen om, hvordan datamodenheden ser ud indenfor detailhandlen i Danmark. Om brugen af data kan være med til at forny de fysiske butikker og åbne op for nye samarbejdsmuligheder mellem de fysiske butikker og onlinehandlen i en form for connected retail, der kan levere exceptionelle kundeoplevelser.  

I interviewserien om connected retail kan du læse interviews med: 

Finn Sture Madsen, Chief Operations Officer i Danske Shoppingcentre, hvor han har ansvaret for driften og udviklingen af 17 shoppingcentre i Danmark. Den 1. oktober 2020 insourcede Danske Shoppingcentre en lang række funktioner og medarbejdere, som hidtil blev håndteret af DEAS, med det formål at skabe endnu bedre indkøbsoplevelser og resultater for kunder og lejere. 

“Om få år bliver det sådan, at hvis ikke vi har dataindsigten i, hvem kunderne i et shoppingcenter er, er der ingen butikker, der vil leje sig ind hos os. Det bliver ligeså vigtigt som at kunne tilbyde vand, varme og lys.” 

Læs hele interviewet med Finn Madsen fra Danske Shoppingcentre her hvor Finn fortæller om, hvordan de bruger dataanalyser til at optimere shoppingcenteroplevelsen


Søren Kempf Holm, Associated Partner i Robert C. Spies Gewerbe & Investment. Søren har flere års erfaring med udvikling og salg af ejendomme – bl.a. som CEO for Topdanmark Ejendomme og TK Development/Agat Ejendomme.  

“At bruge data om kundeadfærd indenfor retail kan være med til at fjerne risikoelementer og give en større beslutningssikkerhed. Men data er ikke nogen mirakelkur. De skal være en øjenåbner.”

Læs hele interviewet med Søren Holm om fysisk retail og datamodenhed her  

 

 

Andre læste også
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
14. august 2023
Skal du med på kursus om AI & ChatGPT i efteråret?
Kurset er et 2-dages kursus og målrettet dig, der gerne vil lære at identificere, hvordan AI og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed eller organisation.
7. juni 2023
Deltag i seminar om AI og ChatGPT
Få indsigt i, hvordan AI og ChatGPTs revolutionerende potentiale kan anvendes til at skabe forretningsmæssig værdi for din virksomhed. Du får konkrete eksempler, strategisk indsigt og hands-on erfaring.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler