Få kontrol med medarbejdernes anvendelse af usikre applikationer

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Globeteam tilbyder en løsning, som automatiserer fjernelse af TikTok og andre uønskede applikationer på medarbejdernes enheder

Anvendelse af uønskede apps på medarbejdernes mobiler og tablets udfordrer virksomhedernes compliance og sikkerheds-politikker. Senest er det TikTok-appen, som skaber bekymring. Med Globeteam som løsningspartner kan i automatisere fjernelse af uønskede applikationer på både stationære og mobile enheder, som kører Windows, iOS og Android.

TikTok og andre SoMe apps kan potentielt eksponere følsomme data eller oplysninger og dermed kompromittere virksomhedens sikkerhed. Vil I beskytte jer mod den sikkerhedsrisiko, som disse apps udgør?

I Globeteam kan vi hjælpe jer med:

  • At fjerne og forhindre anvendelsen af TikTok på medarbejderadministrerede enheder
  • At etablere en samlet løsning med anvendelse af Microsoft Intune, som giver jer mulighed for at indstille regler og begrænsninger for al brug af apps på medarbejdernes iOS, Android og Windows enheder. Dermed kan I effektivt forhindre, at de kontrollerede apps får adgang til virksomhedens ressourcer.

Center for Cybersikkerhed fraråder anvendelse af TikTok på tjenstlige enheder, som anvendes af statslige myndigheder.

Det får du med Globeteams løsning

Globeteams løsning gør brug af Microsoft Intune, hvor der implementeres specifikke politikker til at forhindre installation af uønskede apps, fjerne installerede uønskede apps og opsætte betingelser for brugere og enheder, som har uønskede apps installeret.

Løsningen etablerer en konsistent og sikker struktur for virksomhedens endpoints, som også fremover gør det nemmere at justere sikkerheden for virksomhedens data og forskellige enheder. I opnår samtidig en mere enkel og sikker brugeroplevelse, som fastholder virksomhedens compliance politikker, og som ikke uforvarende kompromitterer brugere eller virksomhedens data.

I opnår følgende forretningsfordele:

  • Styrker sikkerheden ved at beskytte virksomhedens data og ressourcer
  • Reducerer problematikker omkring juridisk overholdelse og ansvar
  • Fastholder og/eller optimerer jeres compliance
  • Skaber tryghed hos jeres medarbejdere, så de ikke utilsigtet deler data


Vores anbefalinger til et Endpoint Application Security forløb

1. Vision workshop. I samarbejde med jer afdækker vi det umiddelbare behov og forholder os nysgerrigt til jeres applikationslandskab og endpoints.

2. Endpoint Accessment. Vores certificerede konsulenter gennemfører en analyse af jeres enheder og applikationer – på baggrund af den vision, som blev defineret i workshoppen.

3. Endpoint security design. På baggrund af analysen kommer vi med anbefalinger til, hvilke sikkerhedsmæssige tiltag der med fordel kan implementeres, hvordan de bør implementeres, samt hvordan information til medarbejderne kan udformes.

4. Implementering. Når designet er fastlagt, gennemfører Globeteam den vedtagne og anbefalede implementering af løsningen. Implementeringen kan ske helt eller delvist i samarbejde med jer.

5. Afslutning. Efter endt implementering overdrages løsningen og driftsprincipper for løsningen til virksomheden.

Certificeret Microsoft Solutions Partner

Globeteam er certificeret Microsoft Solutions Partner inden for alle de fem kategorier, som vi arbejder med på Microsoft-platformen.

Inden for kategorierne Security og Modern Work – herunder Modernize Endpoint – har Globeteam opnået yderligere specialisering. Specialiseringerne er en garanti for, at vores konsulenter er certificerede, har dybdegående erfaring og ekspertise samt kan fremvise kundecases, der understøtter vores kompetencer.

Læs mere om vores Microsoft partnerskaber

Peder Lind Sørensen - Globeteam
Peder Lind
Senior Executive

Har du spørgmål?

Har du spørgsmål til løsningen, så er du meget velkommen til at kontakte mig på  +45 3074 3074 eller på pls@globeteam.com

Andre læste også
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
29. november 2023
Webinar: Microsoft 365 Copilot – skab en sikker & bæredygtig implementering
Se med, når vores eksperter giver gode råd til, hvordan I forbereder den tekniske og organisatoriske implementering af Microsofts nye AI-assistent. 
2. november 2023
Globeteam og Microsoft inviterer til sikkerhedsseminar d. 29/11
I samarbejde med Microsoft inviterer Globeteam til formiddagsseminar om den integrerede sikkerhedsmodel med XDR og SIEM. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler